GT420 Asus BF3'ten 1 FPS Alıyorum

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Herkese merhabalar, bugün anakart montajını felan bilgisayarcıya yaptırdım (bilenler bilir 3.anakartım bu, neyse)
Eski sistem:
  • Pentium D 915
  • GT420 Asus
  • HP ASTEROPE Anakart (8yıllık anakart)
Bu sistemle 20-30 fps alıyordum.İşlemci ve anakartı değiştirdim.

Yeni sistem:
  • Core 2 Quad 6600 (2.4 normalde 2.6 yaptım t4 soğutucu alınca 3 ghz yapıcam ama gerek yok.)
  • Gt420 Asus
  • MSI G41M-P33 COMBO Anakart
Bu sistemle 1 fps alıyorum ama sadece Origin'de Battlefield 3'te alıyorum diğer oyunlar da felan 30 üstü alıyorum.

Not:Ekran kartı güncel.

Bu arada belirtiyim Gpu Usage %18 en fazla %20 felan oluyor. Cpu kullanımıda %50.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen oyunu oynarken mi 1 fps alıyorsun yoksa fullscreen monitör 1 diye mi soruyorsun?

Sen fraps yükleyip battlefield 3 bir dene.

Oyunda 1 fps alıyorum, zaten fps yi fraps ile ölçtüm.

Sorunum hayla devam etmekte arkadaşlar.

Bu arada "city car driving"'te denedim islemci kullanimi %55 oldu en fazla, gpu kullanimi %100 oldu ve 60ile arası 90 FPS aldım. Demem o ki sorun oyunda veya originde olabilir mi?

Aynı degişen bir şey yok, Far Cry 3'te denedim medium ayarlarda 30fps aliyorum ve gpu kullanimi %99 ama biraz vakit gectikten sonra gpu kullanimi %30 oluyor ve 10fps civarı alıyorum.

Acaba neden gpu kullanimi %99'ken %30'lara dusuyor aniden?

Koyduğunuz resimde oyun ekranında değilsiniz,sadece options kısmındasınız. Orada fps sabit ve düşük oluyor. Oyunu oynarkendemi fps 1 ? Bu arada bende de GT430 var mediumda felan oynatıyor mu oyunları farcry 3 felan? Bilgisayar topluyorum da şimdilik ekran kartı alamayacağım.

Eski sisteminde low'da mı 20-30 fps alıyordun?
Evet ama bu sistemlede lowda 1 fps alıyorum. Biraz araştırdığıma göre işlemcinin voltajı sorun çıkarabilir mi?

Oyundayken de aynı ,lowda yada en fazla oc ile mediumda oynarsınız. Unutmayın 100-150tl lik kartlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…