GT430 sisteme 300TL ile ne yapılabilir?

Yorgunbirgenç

Centipat
Daha fazla  
Gigabyte GA-MA78LMT-S2 anakart.
6 GB DDR3 RAM.
AMD Athlon II X2 260 3.20GHz işlemci.
GT430 1GB ekran kartı.
200W PSU.
500GB hard disk.

Arkadaşlar elimde böyle bir sistem var.
Bütçe yok zamanında bir arkadaşın eski bilgisayarıydı bana verdi bende kardeşlerime bilgisayara bakım yaptım.
Ufak bir yükseltme yapmak istiyorum.
Ekran kartı PSU SSD falan gibi ama acelem yok bu şekilde de idare ediyorlar bütçe 300 TL para değil biliyorum ama size danışmak istedim hani siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım?
(Not: Max olarak GTA 5 oynarlar oyun olarak daha yenileri oynamazlar)

Gigabyte GA-MA78LMT-S2 anakart.
6 GB DDR3 RAM.
AMD Athlon II X2 260 3.20GHz işlemci.
GT430 1GB ekran kartı.
200W PSU.
500GB hard disk.

Arkadaşlar elimde böyle bir sistem var.
Bütçe yok zamanında bir arkadaşın eski bilgisayarıydı bana verdi bende kardeşlerime bilgisayara bakım yaptım.
Ufak bir yükseltme yapmak istiyorum.
Ekran kartı PSU SSD falan gibi ama acelem yok bu şekilde de idare ediyorlar bütçe 300 TL para değil biliyorum ama size danışmak istedim hani siz ne diyorsunuz ne yapmalıyım?
(Not: Max olarak GTA 5 oynarlar oyun olarak daha yenileri oynamazlar)
ssd al kesin

İlk işin bir SSD almak olsun. Bilgisayar en azından günlük kullanımda seni yormasın. Daha sonra işlemci al. İşlemciden sonra PSU yükselt. PSU yükselttikten sonra ekran kartı alırsın. Yani bu tarz sistemlere pek yükseltme önermiyorum ancak kardeşinin küçük olduğunu düşündüğümden dolayı yükseltme tavsiyesi veriyorum. Yoksa bana kalırsa çöp bir sistem. 1-2 yıl idarelik kullanacağım diyorsan kesinlikle belli başlı yükseltmeleri öneririm.

İlk işin bir SSD almak olsun. Bilgisayar en azından günlük kullanımda seni yormasın. Daha sonra işlemci al. İşlemciden sonra PSU yükselt. PSU yükselttikten sonra ekran kartı alırsın. Yani bu tarz sistemlere pek yükseltme önermiyorum ancak kardeşinin küçük olduğunu düşündüğümden dolayı yükseltme tavsiyesi veriyorum. Yoksa bana kalırsa çöp bir sistem. 1-2 yıl idarelik kullanacağım diyorsan kesinlikle belli başlı yükseltmeleri öneririm.
Tmm ssd alacam yaw kardeşlerim küçük ben üniversiteye gidecem kendilerine oyun oynasınlar sonra zaten yüksek bir sistem toplamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz için sağolun

Ssd alin. Yada bulabiliyorsaniz x4 islemcide olabilir.
Ssd karar verdim 120 gb yeterli olur diye düşünüyorum

Bende öyle karar verdim

Peki son bir sorum olacak bu düşük sisteme hangi işletim sistemi kurmalıyım şuan win7 ultimate kurulu 10.a geçeyimmi yoksa 7 de kalayımmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı