GT520M sistem düşük performans

Themonever

Kilopat
Herkese merhabalar,
Sistemim iyi değil farkındayım. Özellikleri: i5-2450 2.5 GHz, 8 GB RAM, Nvidia GT 520M 1 GB
Windows 7 -64 bit sistemim var.

Eskiden 5-6 ay once Cyysis 3 low ayarlarda 30 FPS oynardım şimdi Crysis 1 Low'da 10 FPS alıyorum. Eskiden ETS 2'yi High ayarlarda 20-25 FPS alırken su an en düşükte 15 FPS ancak alıyorum. AC3 10 FPS alıyorum, Prototype 8 FPS alıyorum. Ben bundan 5 6 ay önce GTA 5 normal ayarda 25 FPS alıyordum ama su an her oyun kasar oldu. Ya sistem iyi değil fakat bu soyledıgım tum oyunları açması lazım en az mediumda ama gel gör ki low ayarda kasıyor. Laptop kullanıyorum 3 fanlı soğutucu var Nvidia denetim masasında yüksek performans seçili güç yönetimi ise yüksek performansta. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia'nın resmi sitesinden son sürüm sürücüyü temiz kurulum seçeneğini seçerek yükle.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Daha sonra masaüstü sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını aç. 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından tercih edilen grafik işlemciyi "Yüksek Performanslı Nvidia" olarak ayarla. Böylelikle oyunlarda otomatik olarak Nvidia devreye girecektir. Ekstra başka ayarmana gerek yok. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri girip yüksek performansı dengeli olarak değiştir. Yüksek performans gereksiz yere işlemcinin sürekli maksimum frekansta çalışmasını sağlayıp cihazın ısısını arttırıyor. Dengelide kullanmalısın.
Sorun düzelmediyse MSI Afterburner ile tüm değerleri ölçmelisin.
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat

Kardeşim sanırım tam okumadın dediğimi dediğin her şey zaten seçili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…