O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 881 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 27 Mart 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Toshiba Ekran kartı GT540M İşlemci İntel i5 2450m Format attıktan sonra NVIDIA sitesinden driver indiremiyorum. Hem Opera'dan hem Edge'den. Var mıdır çözümü?
Format attıktan sonra NVIDIA sitesinden driver indiremiyorum. Hem Opera'dan hem Edge'den. Var mıdır çözümü?
Çözüm Yiğitt35 27 Mart 2022 En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin. Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin. Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 27 Mart 2022 #11 buraktkq dedi: Aygıt yöneticisine girip ag bagdaşlatırıcıdan internet driveri silip donanımlara değişik ara deyin internet driveri bozuk. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil, öyle olsaydı hiç internete bağlanamazdı... Bilmiyorsanız yorum yapmayın bari. Artı 0 Eksi
buraktkq dedi: Aygıt yöneticisine girip ag bagdaşlatırıcıdan internet driveri silip donanımlara değişik ara deyin internet driveri bozuk. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil, öyle olsaydı hiç internete bağlanamazdı... Bilmiyorsanız yorum yapmayın bari.
KS KS O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 881 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 27 Mart 2022 #12 buraktkq dedi: Aygıt yöneticisine girip ag bagdaşlatırıcıdan internet driveri silip donanımlara değişik ara deyin internet driveri bozuk. Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım. Oghun dedi: Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
buraktkq dedi: Aygıt yöneticisine girip ag bagdaşlatırıcıdan internet driveri silip donanımlara değişik ara deyin internet driveri bozuk. Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım. Oghun dedi: Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla...
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 27 Mart 2022 #13 buraktkq dedi: Hocam siz internet driveri silin, Windows internetsiz yüklüyor zaten. Silip donanımlara değişik ara deyin, yüklenir. Donanımlara değişik ara için en üstte bilgisayarı adı yazar, ona tıklayıp sag tık yapıp donanım değişiklere tıklayın yeter. Genişletmek için tıkla... Dostum sorun ondan kaynaklı değil, hâlâ diretiyorsun. Artı 0 Eksi
buraktkq dedi: Hocam siz internet driveri silin, Windows internetsiz yüklüyor zaten. Silip donanımlara değişik ara deyin, yüklenir. Donanımlara değişik ara için en üstte bilgisayarı adı yazar, ona tıklayıp sag tık yapıp donanım değişiklere tıklayın yeter. Genişletmek için tıkla... Dostum sorun ondan kaynaklı değil, hâlâ diretiyorsun.
KS KS O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 881 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 27 Mart 2022 #14 Yiğitt35 dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin. Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum hocam. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin. Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum hocam.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 27 Mart 2022 #15 Bir de Bugüne kadarki en hızlı Firefox’u indirin üzerinden sürücüyü indirmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 27 Mart 2022 #16 Oghun dedi: Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım. Eki Görüntüle 1343707 Genişletmek için tıkla... Yapmayın hiçbir şeyi, size verdiğim linkten indirin. Artı 0 Eksi
Oghun dedi: Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım. Eki Görüntüle 1343707 Genişletmek için tıkla... Yapmayın hiçbir şeyi, size verdiğim linkten indirin.
KS KS O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 881 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 27 Mart 2022 #17 Yiğitt35 dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin. Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim. Genişletmek için tıkla... İlk linkteki indirmedi fakat 2.linkte denediğimde başladı indirmeye. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin. Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim. Genişletmek için tıkla... İlk linkteki indirmedi fakat 2.linkte denediğimde başladı indirmeye.