Oghun
Hectopat
- RAM
- 8
- SSD veya HDD modeli
- Toshiba
- Ekran kartı
- GT540M
- İşlemci
- İntel i5 2450m
Format attıktan sonra NVIDIA sitesinden driver indiremiyorum. Hem Opera'dan hem Edge'den. Var mıdır çözümü?
Aygıt yöneticisine girip ag bagdaşlatırıcıdan internet driveri silip donanımlara değişik ara deyin internet driveri bozuk.
Aygıt yöneticisine girip ag bagdaşlatırıcıdan internet driveri silip donanımlara değişik ara deyin internet driveri bozuk.
Hocam tam anlamadım bu yoldan sonra ne yapmalıyım.
Hocam siz internet driveri silin, Windows internetsiz yüklüyor zaten. Silip donanımlara değişik ara deyin, yüklenir. Donanımlara değişik ara için en üstte bilgisayarı adı yazar, ona tıklayıp sag tık yapıp donanım değişiklere tıklayın yeter.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin.
Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bir buradaki sayfanın aşağısında yer alan 391.35 sürüm sürücüyü indirmeyi deneyin.
Advanced Driver Search official NVIDIA drivers Bir de buradan deneyin bakalım. İki linki de Windows 10 64 Bit için verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.