GT540M Valorant tam ekran yaptığımda görüntü donuyor

Akif 001

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, oncelikle benim soyle bir sorunum var. Valorant'i eskiden Windows 8.1 de sorunsuz sekilide oynuyordum, sonra oyun Win 8 desteklemedigi icin Windows 10'a gecmek zorunda kaldim ve şu anda oyunu tam ekran bir sekilde oynayamiyorum. Tam ekran yaptığım zaman goruntu donuyor ve kalıyor (oyun donmuyor gountu donuyor arkadan oyun muzik sesi falan geliyor mouse i hareket ettirerek ayarlara falan gire biliyorum ama goruntu donuyor)
Ekran karti; GT540M Intel HD Graphics 3000.
İslemci i3.

aaaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Pencereli Tam ekran ama pencere halinde değil tam ekranlı ve nitelikler kısmında grafik ile ilgili ayarlar var bakabilirsin, arkada çalışan program, özellikle hizmetler mesela yazici kullanmasan bile yazıcı hizmeti arkada çalışıyor onun gibi baya var. Birde güç planından yüksek performans yaptin mi? Ve tam ekran donma olayından başka bir fikrim yok.

Pencereli tam ekran ama pencere halinde değil tam ekranlı ve nitelikler kısmında grafik ile ilgili ayarlar var bakabilirsin, arkada çalışan program, özellikle hizmetler mesela yazici kullanmasan bile yazıcı hizmeti arkada çalışıyor onun gibi bayağı var. Bir de güç planından yüksek performans yaptin mi? Ve tam ekran donma olayından başka bir fikrim yok.

Pencereli tam ekranda oynanmiyor tam ekran istiyorum cozum yolu yok mu?

Yardim ede bilecek yokmu? :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı