GT620M ile ETS2 Oynamak

rinkull

Hectopat
Nvidia GeForce GT 620M ekran kartına sahibim. ETS2 oyununu bu bilgisayara sahip olduğumdan beri rahat rahat oynayamadım, sistem özelliklerimin bu oyuna yettiğini düşünüyorum ama sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum en düşük özelliklerde bile oynayamıyorum ama. Peki bir tavsiyeniz var mı bu oyunun en üst düzeyde oynayabileceğim bir ekran kartı tavsiyesi? Ne fazlası olsun ne de eksiği. Tam olarak oyunu kaldırabilsin en yüksek özelliklerde.

GT620M ile o oyunu oynayabilmeniz lazım. Bir ayar kesinlikle çok fazla açıktır. Ben OB kart olan GeForce 6150SE nForce 430 ile kasma olmadan oynuyordum en düşük ayarlarda. Çözünürlüğüm ise 1366x768 idi.

Eğer kart tavsiyesi istiyorsan şuan da kullandığım 770 bile oyunu %400 ölçekte zoraki 35-40 FPS vererek oynatıyor.

Ekran görüntüsünü alamıyorum yahu. Oyunda alıyorum resmi paint'e yapıştırınca masaüstü resmi çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frapsla almayı deneyin. :)

Teşekkürler Fraps sayesinden kasmadan videoda çekebiliyormuşum. :))

YP5O8z.png

8nENWV.png

DXkyWz.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı