GT620M sistem RDR 2 açar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Sistemim GT 620M, i5 3210M, 8 GB RAM. Bu kadarı yeterli galiba daha fazla bilgi istenirse verebilirim. Ne olur yardımcı olun çok oynamak istiyorum yeni PC alacak durumum yok. Bu PC Resident Evil 2-3 remake rahat oynattırdır GTA 5 vs. bitirdim. Açması yeterli potato mod ile 15 FPS oynarım.

Akıcı bir fps en düşük 22 fps diye okumuştum bir yerde.

Göz alışınca 60 FS altına düştüğü anda takılıyormuş gibi geliyor, ilginç bir durum. Halbuki eski sistemde oyunları 45 FPS civarı oynardım oldukça normal gelirdi, filmler zaten 24 FPS onlar da yeterince akıcı geliyor.

Sistemim GT 620M, i5 3210M, 8 GB RAM. Bu kadarı yeterli galiba daha fazla bilgi istenirse verebilirim. Ne olur yardımcı olun çok oynamak istiyorum yeni PC alacak durumum yok. Bu PC Resident Evil 2-3 remake rahat oynattırdır GTA 5 vs. bitirdim. Açması yeterli potato mod ile 15 FPS oynarım.

GT620M değil de GT 630 buldum. Bu videodan yaklaşık %10-20 düşük performans verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göz alışınca 60 fs altına düştüğü anda takılıyormuş gibi geliyor, ilginç bir durum. Halbuki eski sistemde oyunları 45 FPS civarı oynardım oldukça normal gelirdi, filmler zaten 24 FPS onlar da yeterince akıcı geliyor.

GT620M değil de GT 630 buldum. Bu videodan yaklaşık %10-20 düşük performans verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi daha düşük sistemlerde bile açıyordu fikrim yok deneyeceğim gibi duruyor biraz daha fikir bekliyorum açılışta hata verir mi sorusuna cevap arıyorum.

Abi daha düşük sistemlerde bile açıyordu fikrim yok deneyeceğim gibi duruyor biraz daha fikir bekliyorum açılışta hata verir mi sorusuna cevap arıyorum.

Açılışta hata vereceğini sanmam. Ekran kartının Vulkan desteği bulunuyor, işlemci ve RAM'in de sorun değil. Artık içeri girdiğinde ne yapacağın sana kalmış.

Açılışta hata vereceğini sanmam. Ekran kartının Vulkan desteği bulunuyor, işlemci ve RAM'in de sorun değil. Artık içeri girdiğinde ne yapacağın sana kalmış.

Abi Allah rızası için Discord'dan yardımcı olur musun bana? Ne olur?

Crack olarak yüklesem sorun çıkar mı peki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı