GT630 Overlock

Omeko22

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GT630 kartıma sıvı soğutma takıp MSİ Afterburner programından o.c yapmak istiyorum. İlk olarak mantıksız olduğunu biliyorum. Lütfen bana gidip yeni kart al demeyin. Sizce etkisi olurmu? Takacağım parça aşağıda resmi var. Bunu Corsair H60 ile birlikte kullanacağım.
Screenshot_2016-02-04-12-55-46.jpg

Yanlış yaptığının farkındaysan uyarıda bulunmamıza zaten gerek yok :)

Linteki soğutma sistemini alabilirsin ancak kartın OC potansiyelinin ne denli iyi olduğunu çok fazla düşünmemiş olmalısın. İyi bir soğutucu olsa bile voltaj verecek seviyede stabil hız aşırtma imkanı sunmayacaktır bu kart sana. Boş yere heyecan yaratma yani kendine.

Evet bana da çok mantıksız geliyor ama eski sistemim çok berbattı. O klâsik beyaz kasadan vardı. Ve o internetteki kasaları görünce imreniyordum. Neyseki şimdi ekran kartım dışında bütün parçalarımı değişirdim. Yeni kasa (Corsair Carbide Spec 01) aldım ve şimdi sıra kasanın içini efsaneleştirmeye geldi. Custom sıvı soğutma baktım ama yapamayacağımı düşündüm. Bende hazır olanlara merak sardım. Ve ekran kartınada bu sistemi yapabileceğimi öğrenince sevindim doğrusu. Şimdi yeni kartta almak istemiyorum. Pascal bekleyip 2017 senesinin başlarında yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Bende bu zamana kadar madem elimizde bir ekran kartı var bunu bu soğutmayıda kullanıp geliştireyim dedim o yüzden böyle bir konu açtım. Yani ne kadar bir fark olur? Şuanda 750mhz ekran kartım ve maks. 980mhz oluyor.

O kartı geliştiremezsin yok öyle bir Dünya :) Yeni kart alacaksın, 2017 senesine kadar güncel oyunları zaten oynatmaz rahatça sana.
Yeni bir ekran kartı alacaksın başka çaren yok. Eski nesil veya güçsüz kartları OC ile canlandırmanız mümkün değil. Üst seviye, OC potansiyeli yüksek kartlar olsa, iyi bir soğutma sistemin olsa ciddi fark görebilirsin ancak bu sistemde o iş yalan olur.

Sana en mantıklı olanı söyleyeyim, kartı sat, elindeki parayı üzerine ekle ve yeni bir kart al. Gerekirse ikinci el al yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı