GT630 sistem Cyberpunk kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Ah be, 2013'te keşke bilgisayar ne demek anlasaymışım... Babam hiç anlamıyormuş onu öğrendim. Ekran kartı 2 GB iyi diye övüp duruyordu ve işlemcisi 6 çekirdekli mükemmel diyordu. Bende kanıyordum. Bilgisayardan anlamaya başlayınca bende anladım yalan olduğunu... FX6300 ve GT630 Roblox'ta darboğaz yapıyor %70 kullanım oluyor ekran kartı. En azından daha güzelini aldırabilirdim. Mesela bunu 2014'te toplasaydık GTX750 Ti alırdım...

Ah be, 2013'te keşke bilgisayar ne demek anlasaymışım... Babam hiç anlamıyormuş onu öğrendim. Ekran kartı 2 GB iyi diye övüp duruyordu ve işlemcisi 6 çekirdekli mükemmel diyordu. Bende kanıyordum. Bilgisayardan anlamaya başlayınca bende anladım yalan olduğunu... FX6300 ve GT630 Roblox'ta darboğaz yapıyor %70 kullanım oluyor ekran kartı. En azından daha güzelini aldırabilirdim. Mesela bunu 2014'te toplasaydık GTX750 Ti alırdım...
Darboğaz olması imkansız.
FX6300 dediğim gibi hala gideri var.

Technopat Sosyal yardım konusunda kendisini aşıyor. Sayfalar dolusu çözüm.

@Heiwa9 çözünürlük hakkında bir şey diyemeyeceğim fakat FPS konusunda bu hayat kurtarıcı olabilir. Max Boost seçeneğini seçersen ciddi bir artış kazanabilirsin, bende ultra ayarlarda 37 FPS'den 60'a kadar çıkmıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.jpg

5.jpg

Senin sistemin bu videodan daha iyi görünüyor. Önerim bu programı ilk önce max boost ile kullanıp sonradan FideltyFX kullanman. Duruma göre bakarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bana neden kızgın atıldı anlamadım. Mantıksız bir şey söylemedim oyunun optimizasyonu zaten yok gibi bir şey üst Level kartlarda bile kasıyor. Bence biraz realist olmak gerekiyor :/

Darboğaz olması imkansız.
FX6300 dediğim gibi hala gideri var.

Hocam bazı Roblox oyunlarında MSI Afterburner'e göre %70 kullanıldığı oluyor. Sadece o da değil ısınma sorunu da var ekran kartının. Sadece Roblox gibi basit bir oyunda 91 derece oluyor 30 dakikanın ardından.

Bu yöntemle 35FPS oluyormuş. İnanılmaz ama bana sorarsanız grafikler müq oldu ya (!)

Arkadaşlar meraktan bir soru soracağım şöyle bir sisteme:
AMD FX6300.
6 GB RAM.
GT630 NVIDIA.

Bu sistemle şu ayarlarda:
Her şey Low.
800X600.
DLSS açabilirsem Ultra performance.
%50

Arkadaşlar çok merak ettim, bir 20FPS görür mü ya? :D
Ana menüyü bile göremezsin hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı