Merhabalar aynı sorun bendede var benim laptop modelim Casper Nirvana X400.1021-BQ00X-S-F UltrabookBazen monitörlerde taktığınız girişe göre Hz değeri olabiliyor misal HDMI'dan Max 144 DisplayPort'tan 180 gibi. Böyle bir şey olabilir ya da HDMI 2.0, HDMI 1.0 sürümleri falan oluyor. Laptop marka, model ve monitör linkini atın bir bakalım.
ben vga ile ile bağlıyorum.Bazen monitörlerde taktığınız girişe göre Hz değeri olabiliyor misal HDMI'dan Max 144 DisplayPort'tan 180 gibi. Böyle bir şey olabilir ya da HDMI 2.0, HDMI 1.0 sürümleri falan oluyor. Laptop marka, model ve monitör linkini atın bir bakalım.
Yeni sistem sipariş etmiştim, monitör önce geldi. Ölü piksel vs. var mı diye bir açayım dedim. Yeni sistemde böyle bir sorun yaşamam değil mi?Hocam sizin laptopun sürümü MSI CX61 0NE olarak geçiyor ve sitedeki özellikler kısmında HDMI sürümü 1 olarak gözüküyor. HDMI 1.4 sürümü olsaydı 120 Hz'e kadar destekleyebilirdi fakat istediğiniz sonucun olamayacağını söyleyebilirim yine de başka arkadaşların bilgisi varsa paylaşsınlar.
Merhaba aynı sorun bende de var benim laptop modelim Casper Nirvana X400.1021-BQ00X-S-F Ultrabook
Ben VGA ile ile bağlıyorum.
Güncel bir sistemde karşılaşmazsınız. Monitör testi için forumda açılmış başlıklar var ekstra olarak anti-ghosting vs. gibi şeylere de bakmayı unutmayın.Yeni sistem sipariş etmiştim, monitör önce geldi. Ölü piksel vs. var mı diye bir açayım dedim. Yeni sistemde böyle bir sorun yaşamam değil mi?
Hocam eski bir monitör lg l194wts adlı model hdmi girişi yok vga ile bağladım.Hocam sizin monitör modeli nedir? Laptopunuzun HDMI sürümü HDMI 1.4b olarak gözüküyor 1080p çözünürlükte 120Hz'e kadar kullanabilirsiniz. Sizin sorun da VGA kullanmanızdan olabilir.
Hocam eski bir monitör LG L194wts adlı model HDMI girişi yok VGA ile bağladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.