GT635m 180Hz destekler mi?

336024

Hectopat
Merhaba. 180Hz bir monitör aldım. Eski bir laptopa bağlayıp denemek istedim ama en fazla 60Hz çıkıyor. Laptoptan mı kaynaklı? Bunu nasıl çözebilirim?

Bazen monitörlerde taktığınız girişe göre Hz değeri olabiliyor misal HDMI'dan Max 144 DisplayPort'tan 180 gibi. Böyle bir şey olabilir ya da HDMI 2.0, HDMI 1.0 sürümleri falan oluyor. Laptop marka, model ve monitör linkini atın bir bakalım.

Bazen monitörlerde taktığınız girişe göre Hz değeri olabiliyor misal HDMI'dan Max 144 DisplayPort'tan 180 gibi. Böyle bir şey olabilir ya da HDMI 2.0, HDMI 1.0 sürümleri falan oluyor. Laptop marka, model ve monitör linkini atın bir bakalım.
Merhabalar aynı sorun bendede var benim laptop modelim Casper Nirvana X400.1021-BQ00X-S-F Ultrabook

ben vga ile ile bağlıyorum.

Hocam sizin laptopun sürümü MSI CX61 0NE olarak geçiyor ve sitedeki özellikler kısmında HDMI sürümü 1 olarak gözüküyor. HDMI 1.4 sürümü olsaydı 120 Hz'e kadar destekleyebilirdi fakat istediğiniz sonucun olamayacağını söyleyebilirim yine de başka arkadaşların bilgisi varsa paylaşsınlar.

Hocam sizin laptopun sürümü MSI CX61 0NE olarak geçiyor ve sitedeki özellikler kısmında HDMI sürümü 1 olarak gözüküyor. HDMI 1.4 sürümü olsaydı 120 Hz'e kadar destekleyebilirdi fakat istediğiniz sonucun olamayacağını söyleyebilirim yine de başka arkadaşların bilgisi varsa paylaşsınlar.
Yeni sistem sipariş etmiştim, monitör önce geldi. Ölü piksel vs. var mı diye bir açayım dedim. Yeni sistemde böyle bir sorun yaşamam değil mi?

Merhaba aynı sorun bende de var benim laptop modelim Casper Nirvana X400.1021-BQ00X-S-F Ultrabook

Ben VGA ile ile bağlıyorum.

Hocam sizin monitör modeli nedir? Laptopunuzun HDMI sürümü HDMI 1.4b olarak gözüküyor 1080p çözünürlükte 120Hz'e kadar kullanabilirsiniz. Sizin sorun da VGA kullanmanızdan olabilir.

Yeni sistem sipariş etmiştim, monitör önce geldi. Ölü piksel vs. var mı diye bir açayım dedim. Yeni sistemde böyle bir sorun yaşamam değil mi?
Güncel bir sistemde karşılaşmazsınız. Monitör testi için forumda açılmış başlıklar var ekstra olarak anti-ghosting vs. gibi şeylere de bakmayı unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı