Gt635m Driver Sorunu(Yeni Konu)

berdunn

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bende gt635m adlı lanet mi lanet bir ekran kartı var. Hemde hangi bilgisayarda mı? AAA tabiki CASPER!!! Çünkü bu işi CASPER'dan başka hangi şirket yapabilirki!! Aduket çektiğimin şirketi! Benim abi casper delisi. Gitmiş almış ulen bi sorar insan fikrimi danışır yok danışma falan yok ASUS alırdım anasını satayım. Neyse bu ekran kartı gün cel len mi yor gün cel len mi yor gün cel len mi yor!!! Yıldım artık yemin ediyorum araştırmaktan. Yok çözüm falan yok. Donanım kimliğim hiçbir nvidia driver sürümünde yazılı değil. Ortada bir donanım kimliği var ama ortada donanımı içeren driver yok. SAÇ MA LIK! Tabi ki CASPER! Forumda Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü adlı bi konu var eyvallah işe yarar. Ama yeni sürümü nasıl yapacağız. Az önce gta v için nvidia güncelleme çıkarttı. Benim beynimden gelip ayak parmaklarımdan çıktı sular. Bütün yurdu su bastı. Çare istiyorum çare! bios mu güncelleyeceğiz güncelleyelim. Gerçi onada baktım anakart modelinde casper nirvana yazıyor. Şirket tamamen şaka gibi tamamen! Format mı atacağız atalım. Çare istiyorum yıldım yemin ediyorum. Casper müşteri hizmetlerini arıyorum bana verdikleri cevap pc yi fabrika ayarlarına alın. Ulan zaten fabrika ayarlarında geldi laptop güncelleseydim o zaman yapardım! Birde müşteri hizmetleri belirli saatler arasında çalışıyor. hafta içi 9-22 cumartesi 9-18. pazar tatil. Bak bak bide pazar tatil. Ulen hangi soruna çare buldunuzda pazar tatil yapıyosunuz. Neyse içimi döktüm. CASPER ALMAYIN ALDIRTMAYIN! Şu işi adam akıllı bilen yol gösterecek kişiler arıyorum. ssk sı arabası evi olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı