GT640 ve i7 870 Sistemin GTA 5 Performansı Nasıl?

batuhanbecel

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI 4080 Gaming X Trio
64 GB Corsair Ram
R7 5800X3D
Meslek
Retoucher
Merhaba arkadaşlar, ben GTA 5 satın almayı düşünüyorum ama sistemimden emin değilim. Üstatlara danışmak istedim. Sistemimde
  • 16 GB DDR3 RAM
  • GT640 2GB EKRAN KARTI
  • i7 870 3.6Ghz İŞLEMCİ
  • 120 GB SSD
bulunmakta. Sizce oynayabilir miyim? Teşekkür ederim.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayınız, iyi forumlar dilerim.

GT 640 sanıldığı kadar yetersiz bir kart değil. Eğer Full HD'de oynayacaksan düşük ayarlarda 20-30 FPS civarı alırsın diye düşünüyorum.

16:9 pencere modunda oynamayı düşünüyorum hocam. ama 20-30 FPS pek tatmin edici gibi durmuyor :( Bu arada işlemci konusunda bir sıkıntı olur mu acaba, sonuçta biraz eski?

20-30 FPS deyince aklına slayt gösterisi gibi ilerleyen sahneler gelmesin. Ben akıcı oynayabileceğini düşünüyorum. Rakamlara çok takılma. :) İşlemci kağıt üzerinde biraz eski olabilir ancak performans konusunda yeterli olacaktır. (y)

Size güvenerek alacağım hocam. Olmaz ise 800x600 oynarız :)
Performans alma işleri biraz karışık, biraz da şans işi açıkçası. Hangi sistemin ne iş yapacağı pek belli olmuyor... Birçok parametre alacağın FPS değerini etkileyecektir - kasa havalandırması, ortam sıcaklığı, işletim sistemi vs-.

Ancak sistemini göz önünde bulundurduğumda optimum ortam koşulları oluşacağını da varsayarsak, uygun ayarlarda yeterince rahat bir şekilde oynayabileceğini düşünüyorum kardeşim. :)

Değerli yorumun için teşekkürler @kerimcan3221. Alacağım oyunu ve performansı size belirteceğim.

1 yılı aşkın bir süre olmuş yazmayı unutmuşum bende daha doğrusu konuyu unutmuşum :D 1920X1080 normal ayarlar 40 FPS civarı hocam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı