İ7 870 ve RX 580 performansı

Asus Rx570 oc aldım.1150 tlye hepsiburadadan 1050ti yerine tavsiye ederim o fiyat bandında.Driverini kurdum bi 15 dakika denemek için vaktim oldu.Ultra grafik ayarlarında cpu kullanımı %75 %92 arası gidip geldi.Oyundan oyuna değişebilir tabiki.Hafta sonu isteyen olursa video atabilirim test edicem.i7 870 işlemcinin boşda 50 civarı yükde 76-78 sıcaklıkdaydı.(stock fan.Termal macun yeni değişti).

Selamlar konuyu biraz hortlatalım. Benimde elime aynı işlemciye sahip bir kasa geçti. İçinde gtx560ti ekran kartı var. Eski birçok oyunu oynuyorum günlük işimi görüyor. Ama yeni oyunlarıda bu pcde oynamak istiyorum. Araştırdım piyasada makul fiyatlara bulumabilecek en iyi ekran kartlarından biri rx580. İlk nesil i7 870 işlemci ve haliyle eski bir anakartla nasıl bir uyum sağlayacağını merak ediyorum. Denediyseniz, düşüncelerini duymak isterim.

Selamlar konuyu biraz hortlatalım. Benimde elime aynı işlemciye sahip bir kasa geçti. İçinde gtx560ti ekran kartı var. Eski birçok oyunu oynuyorum günlük işimi görüyor. Ama yeni oyunlarıda bu pcde oynamak istiyorum. Araştırdım piyasada makul fiyatlara bulumabilecek en iyi ekran kartlarından biri rx580. İlk nesil i7 870 işlemci ve haliyle eski bir anakartla nasıl bir uyum sağlayacağını merak ediyorum. Denediyseniz, düşüncelerini duymak isterim.
Performansına bakıp sizin karar vermeniz iyi olacaktır. Fakat yeterli olacağını düşünmekteyim. Online oyunlarda biraz darboğaz yapabilir. Bir iki örnek bırakıyorum sizde Youtube'a girip i7 870 RX 580 diye aratıp daha fazlasına göz atabilirsiniz. Sonuna istediğiniz oyunlarıda yazarsanız istediğiniz oyunlardaki performansı görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı