HarbiTehlike
Centipat
R7 250X bile bakabilirsiniz.
O bütçeye 1030 zorlayın eğer bulamazsanız 2.el R7 240 200TL civarı. İlerde bütçem olur derseniz o işlemci ile daha iyi ekran kartları kullanılabilir. Sadece CS ve Valo için GT 730 ve R 7 240 yeterli.Merhaba, yeni sistem dizeceğim ama şimdilik beni idare etsin diye ekran kartını değişmek istiyorum. Bütçem 300-400 TL ve GT710 1GB DDR3 almak istiyorum. Sadece CS:GO ve Valorant için. Ama PSU yeter mi bilemedim. FSP marka 250W PSU 12V kanalından 170W gibi bir şeydi sanırım. İşlemcim i7 2600.
PSU yeteceğini sanmıyorum.R7 250X bile bakabilirsiniz.
İşlemcimi falan hep satmayı düşünüyorum. Lga1155 soketli ve sadece DDR3 anakartları destekliyor onlar da markasız 2. el falan bunları ilerde satıp sıfırdan kurmayı planlıyorum.O bütçeye 1030 zorlayın eğer bulamazsanız 2.el R7 240 200TL civarı. İlerde bütçem olur derseniz o işlemci ile daha iyi ekran kartları kullanılabilir. Sadece CS ve Valo için GT 730 ve R 7 240 yeterli.
İşlemcimi falan hep satmayı düşünüyorum. LGA1155 soketli ve sadece DDR3 anakartları destekliyor onlar da markasız 2. el falan bunları ileride satıp sıfırdan kurmayı planlıyorum.
Yok, bu sistemden bi' cacık olmaz, 8 yıllık sistem, herşeyi eski yükseltmeye kalksam zaten aynı fiyata çıkıyor, kalsın.Markasız olması normal bence OC yapmadığınız sürece Çin işi kartlar sıkıntı yapmaz sonra pişman olursunuz.
Yok, bu sistemden bi' cacık olmaz, 8 yıllık sistem, her şeyi eski yükseltmeye kalksam zaten aynı fiyata çıkıyor, kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.