GT710 için 250W PSU yeterli mi?

O bütçeye 1030 zorlayın eğer bulamazsanız 2.el R7 240 200TL civarı. İlerde bütçem olur derseniz o işlemci ile daha iyi ekran kartları kullanılabilir. Sadece CS ve Valo için GT 730 ve R 7 240 yeterli.

O bütceye HD7750 alınır ki 8 tne GT710'u toplasanız bir HD 7750 etmez araştırın HD 7730 var küçük kardeşi kendisininde ondan aşağı kalır yanı yoktur. GT 710 gördüğüm çıkan en kötü kart kimse almadığı için ellerinde kaldı o yüzden sıfır satıyorlar. O bütceyle 0 kart alamazsınız 2. ele yönelin.

O bütçeye 1030 zorlayın eğer bulamazsanız 2.el R7 240 200TL civarı. İlerde bütçem olur derseniz o işlemci ile daha iyi ekran kartları kullanılabilir. Sadece CS ve Valo için GT 730 ve R 7 240 yeterli.
İşlemcimi falan hep satmayı düşünüyorum. Lga1155 soketli ve sadece DDR3 anakartları destekliyor onlar da markasız 2. el falan bunları ilerde satıp sıfırdan kurmayı planlıyorum.

İşlemcimi falan hep satmayı düşünüyorum. LGA1155 soketli ve sadece DDR3 anakartları destekliyor onlar da markasız 2. el falan bunları ileride satıp sıfırdan kurmayı planlıyorum.

Markasız olması normal bence OC yapmadığınız sürece Çin işi kartlar sıkıntı yapmaz sonra pişman olursunuz.

Markasız olması normal bence OC yapmadığınız sürece Çin işi kartlar sıkıntı yapmaz sonra pişman olursunuz.
Yok, bu sistemden bi' cacık olmaz, 8 yıllık sistem, herşeyi eski yükseltmeye kalksam zaten aynı fiyata çıkıyor, kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…