GT710 vs GT640

Gerçekten çok fazla abartmışınız GT 710 o kadar kötü değil ülkenin ekonomisini biliyorsunuz euro 15 TL yani insan yeni bir ucuz sistem toplayım dese en ucuz ve sıfır ekran kartların kralı bu (konuyu birazcık değiştirmişim) kartın oyunlarda FPS'si düşük olabilir yine çoğu oyunu oynatıyor Valorant CS:GO LoL DotA 2 NFS undergorund 2 (en yüksek ayarlarda) Left 4 Dead 2 Dead Space bunun gibi oyunları oynatır. Bu kartın amacı oyun için değildir zaten ders olur video izlemek yayın izlemek internette dolaşmak bunun gibi işlerde bu kart fazlasıyla yeter dersten sonra da bir Valorant oynayayım diyorsan bu kart yeterince iyi bir kart. GT 710 kullanıcısı olarak bu kart gerçekten çok soğuk boştayken 45 derece.
 
Niye ki dostum GTA 5'in eski sürümünde orta grafiklerde ve 1280x720 çözünürlükte 30, 40 FPS alıyor daha ne istiyorsun fiyatına göre çok güzel bir kart.

GT730 olsa yine tamam da GT 710 rezalet bir kart kullanılmaz ama düşük bütçeli sistemlerde kullanılabilir ama onun yerine RX550 tercih edilebilir.
 

Geri
Yukarı