GT730 2GB DDR3 128 Bit Ne Kadar Eder?

Makaleler
1
Başlıkta da gördüğünüz ekran kartına sahibim ve artık bana yetmiyor. Satmak istiyorum fakat TR piyasası çok karmaşık her fiyata koyan var. Bu yüzden bilgi sahibi insanlar bu ekran kartına biçeceği fiyat nedir? Kutusu ve 1 yıl garantisi halen devam etmektedir ve kartın herhangi bir fiziksel ve donanımsal problemi yoktur.

Videodaki kartın tıpa tıp aynısı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özellikleri:
  • 700 MHz Core
  • 96 CUDA Cores
  • 2GB DDR3 vRAM
  • 1600 Effective Memory Clock

Çözüm
Asus Strix 750Ti’ yi 350 liraya satmıştım bundan yaklaşık 6-7 ay önce. Fiyatlar uçmuş. Gtx 750Ti performans olarak HD 7850 ve R7 265’ in dengidir. Ona göre güncellik, garanti ve TDP değerlerine bakılıp günümüz piyasasına göre fiyat biçin.
GT 730’ da 200 liradan fazla etmez.
500 TL'nin altındaki kartlara baktığım zaman hep tarihi eser görüyorum. Kartım yeni ve temiz. Bu fiyatın altına satacağıma hiç satmam daha iyi.
Bu mantıkla satmassanız daha iyi olur zaten. Dolar varsın 10 lira olsun, mal aynı mal. Ürünün ederi diye bir şey var. Taş çatlasın ederi 350 TL GTX 750 Ti'nin. Farkındaysanız dolar kuru bu külüstürleri etkilemiyor o yüzden.

Bu mantıkla satmassanız daha iyi olur zaten. Dolar varsın 10 lira olsun, mal aynı mal. Ürünün ederi diye bir şey var. Taş çatlasın ederi 350 TL GTX 750 Ti'nin. Farkındaysanız dolar kuru bu külüstürleri etkilemiyor o yüzden.

Dolarla ilgili bir şey mi dedim ? Kartım ekstra güç bağlantısı istemiyor, Asus'un Strix modeli yani güncel ve kaliteli. Kardeşime veririm o kullanır.

Dolarla ilgili bir şey mi dedim ? Kartım ekstra güç bağlantısı istemiyor, Asus'un Strix modeli yani güncel ve kaliteli. Kardeşime veririm o kullanır.

Aynı modeli ben 350’ ye sattım neyin tatavası bu. Sanki diğer GTX 750Ti modelleri güç bağlantısı istiyor. Kartın tükettiği güç zaten 60W hangi modellerde görebilirsin güç bağlantısını. Bir de güncelmiş. Güncellik anlayışınızı merak ediyorum. Kartın piyasaya çıkış tarihi 2014 mart. 7xx serisinden kalma ki şuan piyasa da RTX 2xxx modelli kartlar mevcut. 1080p de son demlerini yaşayan bu kart 1-2 sene sonra GT 730’ ün konumuna düşecek. Bence siz satmayın kardeşiniz kullansın.

Aynı modeli ben 350’ ye sattım neyin tatavası bu. Sanki diğer GTX 750Ti modelleri güç bağlantısı istiyor. Kartın tükettiği güç zaten 60W hangi modellerde görebilirsin güç bağlantısını. Bir de güncelmiş. Güncellik anlayışınızı merak ediyorum. Kartın piyasaya çıkış tarihi 2014 mart. 7xx serisinden kalma ki şuan piyasa da RTX 2xxx modelli kartlar mevcut. 1080p de son demlerini yaşayan bu kart 1-2 sene sonra GT 730’ ün konumuna düşecek. Bence siz satmayın kardeşiniz kullansın.

Demek istediğim şey kıyasladığınız kartlar kadar eski ve güç gerektiren bir kart olmaması. Yani, kötü sisteme yükseltme kartı dersek yanlış olmaz. Dediğim gibi muhtemelen kardeşime veririm o kullanır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı