Olsa onu alırdım. Bir de soru sormak istiyorum.
Benim işlemcim Pentium G3240 ekran kartım yok, RAM'de 4x2 1600MHz. 1030 takarsam oyun performansım ne kadar artar?
Hocam CS Valorant takılıyorum diyosanız ekran kartı 100 de 60 yükle çalışır işlemci 100 de 100 yükle çalışır hatta açabilir mi bilmiyorum açar sanırım CS Valorant 10 FPS fark eder sanırım 1030 yerine harici F kafasında olmayan bir işlemci tercih etseniz ve bir kule tipi fan alsaydınız daha iyi olur.
Hocam CS Valorant takılıyorum diyosanız ekran kartı 100 de 60 yükle çalışır işlemci 100 de 100 yükle çalışır hatta açabilir mi bilmiyorum açar sanırım CS Valorant 10 FPS fark eder sanırım 1030 yerine harici F kafasında olmayan bir işlemci tercih etseniz ve bir kule tipi fan alsaydınız daha iyi olur.
Video dışı yükseldiğini söylüyor yorumlarda, bakabilirsin. Pardon düzeltiyorum. Yorumlarda öyle birşey dememiş ama Rainbow Six Siege'de 70-80 FPS aldığını söylemiş
Dostlar, şu an elimde ASUS HB81M-K anakart var. Anakarta uygun bir ekran kartı almak istiyorum. Sizce 1000-2000TL bütçe arasında GT730 yerine alabileceğim başka bir GPU önerisi var mıdır?