Evet bu videoyu defalarca izledim. Videodaki sistemde bulunan işlemciyi bilmiyoruz. Dolayisiyla ben GT730 ve E8400'ün nasil bir performans vereceğini merak ediyorum.
GTA 5 sistem gereksinimlerinde minimum olarak Q6600 öneriliyor. Bu da 4 çekirdekli bir işlemci kullanmıyorsanız oyunda sıkıntı yaşayabilirsiniz demek oluyor. Videodaki sistemde kullanılan işlemci muhtemelen makalede yazıyordur fakat şu anda bakmaya fırsatım yok bu yüzden size oldukça mantıklı bir tahmin yürütme yapacağım. O sistem Technopat'ın test sistemi ve quad channel RAM desteğine sahip. Bu da demek oluyor ki o sistemde bulunan işlemci 4-8 gerçek çekirdeğe sahip bir işlemcidir. İşlemci tarafından bu videodakinde hiçbir sıkıntı olmadığını garanti ederim ama sizin işlemciniz 2 çekirdekli olduğu için sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Sonradan yazıyorum kaldırır, ama problem çıkartabilir. Sadece Ram'i 8GB yükseltmenizde fayda var. Ben P4 sistemimi imzamdaki bileşenler ile GT730'la beraber yenilieceğim. Sizde Sadece işlemcinizi yenileyebilirsiniz.