GT730 CS:GO ve Valorant için alınır mı?

Bütçe
Max 175

Papaz Ricirt

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Okumaya Çalışan Bir Öğrenci
Arkadaşlar,
İşlemcim: Core Duo 2 E5500 2.80GHz
RAM: 6 GB.

Şu an hiç ekran kartım yok PC'de ve biliyorsunuz, yasaklar girecek. Normalde R7 240 bakıyordum fakat babam esnaf ve yasaklar zor geçecek. 170TL'ye (pazarlık da olur dedi) GT730 2 GB buldum. CS, Valorant, eski oyunları açsa yeter. Sizce alınır mı?
Bütçemi arttıramıyorum. Söylediğim gibi yasaklarda maddi açıdan zor duruma geçeceğiz. Ekran kartına bütçe ayıramam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,
İşlemcim: Core Duo 2 E5500 2.80GHz
RAM: 6 GB.

Şu an hiç ekran kartım yok PC'de ve biliyorsunuz, yasaklar girecek. Normalde R7 240 bakıyordum fakat babam esnaf ve yasaklar zor geçecek. 170TL'ye (pazarlık da olur dedi) GT730 2 GB buldum. CS, Valorant, eski oyunları açsa yeter. Sizce alınır mı?
Bütçemi arttıramıyorum. Söylediğim gibi yasaklarda maddi açıdan zor duruma geçeceğiz. Ekran kartına bütçe ayıramam.

Ben daha geçen seneye kadar bu ekran kartıyla CS:GO ve Valorant oynadım.

Hocam işlemciyi zaten yasaklar sonrası durumumuz daha iyi olduğunda halledeceğim. Genel olarak eski oyunlar güncel olarak CS, Valorant demiştim. Alınır mı sonuç olarak?

İşlemci yüzünden Valorant'ı oynayamazsınız 4-5 sn de bir drop giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı