GT730 sıcaklık sorunu

EnesErcin

Centipat
Arkadaşlar merhabalar.
GT730 DDR3 ASUS marka ekran kartı kullanmaktayım yaklaşık 3 yıldır 3 ay önce termal macun bakımı yaptım bugüne kadar sıkıntı yoktu sistem GTA V gibi oyunlarda 2 saat kadar oynama ile 60 derece sıcaklığı geçmiyordu daha hiç geçtiğini de görmedim. Bugün PUBG Mobile oyununda bir saat oynama sonrasında sistemin 80-82 derece sıcaklığa geldiğini gördüm ve hemen pencere vs açarak sıcaklığı 40 derecelere düşürdüm. Fakat sistem ilk açılışta dahi 48-50 dereceler ile başlıyor normalde başlangıçta 28-35 derece arası gezinirdi. Bir denbire böyle oldu yardım edebilecek olan var mı termal macundan kaynaklı olduğunu pek zannetmiyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-02-10 212803.png
    92 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
GT730 ile nasıl GTA oynayabiliyorsun. Diğer parçalar nasıl?

Bende çocuk GTA oynuyamıyor diye GT730 u 1070 mini ile değiştirdim.

Maalesef konu hakkında bilgim yok.

Bence o sistemin GTA 5'e girdiğine şükür etmelisin.

Bence o sistemin GTA 5'e girdiğine şükür etmelisin.
Dostum benim derdim gta v girip girmemesi değil ki şuan oynayamıyorum zaten bir anda sistem sıçaklığı 80 derecelere dayandı açılışta 50 derece ile açılıyor ve gitgide artıyor benim sorunum bu yoksa sistem 1366x768 çözünürlükte 40-45 fps açıyor sorunsuz

Kasanızın kapağı açık mı? Ve modeli ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…