H
Hasan Tanrıverdi
Ziyaretçi
Sorun büyük ihtimalle hava sirkilasyonu ile ilgili. Birde kapağı açık deneyin. Olmazsa yazarsınız başka bir şeyler düşünürüz.Vento Ta kb1 kapağı kapalı
Sorun büyük ihtimalle hava sirkilasyonu ile ilgili. Birde kapağı açık deneyin. Olmazsa yazarsınız başka bir şeyler düşünürüz.Vento Ta kb1 kapağı kapalı
GT730 ile en düşük ayarlarda 30-40 FPS alınıyor hocam. 85 GB olduğuna bakmayın siz böyle kartlar bile açıyor oyunu :dGT730 ile nasıl GTA oynayabiliyorsun. Diğer parçalar nasıl?
Keşke 15 gün önce açılsaydı bu konu. Hem kasa hem ekran kartı değiştim.GT730 ile en düşük ayarlarda 30-40 FPS alınıyor hocam. 85 GB olduğuna bakmayın siz böyle kartlar bile açıyor oyunu :d
GTX1070 ile en azından yüksek ayarlarda oynarsınız ama. En düşük ayarlarda grafikler güzel durmuyor. GTX 1070, GTX 1660 Super'den biraz daha güçlü bir kart. GT 730 nerede, GTX 1070 nerede.Keşke 15 gün önce açılsaydı bu konu. Hem kasa hem ekran kartı değiştim.
GTX1070 ile en azından yüksek ayarlarda oynarsınız ama. En düşük ayarlarda grafikler güzel durmuyor. GTX 1070, GTX 1660 Super'den biraz daha güçlü bir kart. GT 730 nerede, GTX 1070 nerede.
Hangi macunu kullandın ve macunu nasıl dağıttın?Arkadaşlar durum şu ki dün gece kart 27-30 derece gibi çalışıyordu ve kasa kapağı kapalıydı. Bugün bilgisayarı açtığımda ise 50 derece seviyesinde başladı ve hiçbir değişiklik yok kasa ile ilgili termal macun 1 günde etkisini yitirebilir mi bu nedenle fazla ısı olabilir mi?
Değiştirmenin dezavantajı yok ki. GT 730 açar açmasına aldığın kartla kıyaslaman bile hata. Sevinmen gereken olayda üzülüyorsunKeşke 15 gün önce açılsaydı bu konu. Hem kasa hem ekran kartı değiştim.
Ben giden 1800 liraya üzülüyorum. Yoksa bilgisayar uçak oldu onda sorun yok.Değiştirmenin dezavantajı yok ki. GT 730 açar açmasına aldığın kartla kıyaslaman bile hata. Sevinmen gereken olayda üzülüyorsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.