Çözüldü GT730 sistemde monitör Hertz'i ayarlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Mataraci

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. GT730 ekran kartım ile VGA çıkışından 75Hz kullandığım emektar monitörümün yerine 200Hz bir monitör aldım. Ancak HDMI ile bilgisayara bağladığımda 60 hzin üzerine çıkmıyor. Aynı kabloyla laptopuma bağladığımda 120 Hz alabiliyorum. Kendi bilgisayarımda Hz değerini nasıl 60'ın üzerine çıkarabilirim?

Çözüm
Merhaba. GT730 ekran kartım ile VGA çıkışından 75Hz kullandığım emektar monitörümün yerine 200Hz bir monitör aldım. Ancak HDMI ile bilgisayara bağladığımda 60 hzin üzerine çıkmıyor. Aynı kabloyla laptopuma bağladığımda 120 Hz alabiliyorum. Kendi bilgisayarımda Hz değerini nasıl 60'ın üzerine çıkarabilirim?

Masaüstü,
Sağ tık,
NVIDIA Denetim Masası,
Çözünürlük değiştirme,
Sağ tık,
Düzenle,
60 Hz sil 200 Hz yap.

Masaüstü,
Sağ tık,
NVIDIA Denetim Masası,
Çözünürlük değiştirme,
Sağ tık,
Düzenle,
60 Hz sil 200 Hz yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular