GT730 sisteme CS2 için uygun işlemci önerisi

Bütçe
1000
Sistem gereksinimlerinde i5 750 istiyor. Belki düzgün bir ekran kartı alınarak en az bir 60FPS oynanabilir.

İnternette minimum sistem gereksinimlerine yakın oynanan bir video görmüştüm düşük ayarlarda 60FPS civarı oynanabiliyordu.

CS2 biraz daha ekran kartına yöneldiğinden 2. el iyi bir ekran kartı kurtarabilir belki.

Hocam minimum sistem gereksinimleri kurtarmıyor oyunun bakın i5 9400F RX 550 ile bahsettiğim FPS'lerde oynuyorum. i5 750 ile oynamak imkansız bu oyunu. Bakın en az 70-80 FPS oynamak istiyorsanız minimum 1030 1050 Ti olması lazım kartınızın. İşlemci içinde testlere bakmak lazım akıcı şekilde oynamak isterseniz minimum bu kartlar lazım.

Hocam sistem gereksinimlerinde i5 750 istiyor. Belki düzgün bir ekran kartı alınarak en az bir 60FPS oynanabilir.

İnternette minimum sistem gereksinimlerine yakın oynanan bir video görmüştüm düşük ayarlarda 60FPS civarı oynanabiliyordu.

CS2 biraz daha ekran kartına yöneldiğinden 2. el iyi bir ekran kartı kurtarabilir belki.

Ama en iyisi bütçenin artırılıp, ekran kartı ve işlemci değişimi yapılması olur.

Arttırabilirim bütçeyi.

Arttırabilirim bütçeyi.

En az 2000 TL arttırmanız lazım ki istediğiniz şekilde zevk alarak oynayabilirsiniz. Anakart kötü marka değişmesi lazım işlemci ekran kartı değişecek RAM 2x8 16 GB olarak olması gerekiyor hadi anakart değişmeyelim diyelim anakart DDR3 ise 2x8 DDR3 güzel bir RAM almanız lazım. İkinci elden sokete uygun bir işlemci alın. Orta seviye bir ekran kartıda işinizi görecektir. Hocam anakartınız modelini yazar mısınız ona göre bakalım bir değişmesi gerekmi.

En az 2000 TL arttırmanız lazım ki istediğiniz şekilde zevk alarak oynayabilirsiniz. Anakart kötü marka değişmesi lazım işlemci ekran kartı değişecek RAM 2x8 16 GB olarak olması gerekiyor hadi anakart değişmeyelim diyelim anakart DDR3 ise 2x8 DDR3 güzel bir RAM almanız lazım. İkinci elden sokete uygun bir işlemci alın. Orta seviye bir ekran kartıda işinizi görecektir. Hocam anakartınız modelini yazar mısınız ona göre bakalım bir değişmesi gerekmi.

Anakartınız modelini ve maksimum çıkabileceğiniz bütçeyi söylerseniz yardımcı olabilirim.

Anakartınız modelini ve maksimum çıkabileceğiniz bütçeyi söylerseniz yardımcı olabilirim.

H55 yazıyor bende çok anlamıyorum.

i5 2500 Kullanıyorum ekran kartında da çok fark yoktur benimgi GTX 750 OC yaptım.
Orta ayarlarsa ve ufak ayarlar yaptığında Dust 2 haritasında 60-100 FPS arası alıyorum.
Ama bütçene göre daha iyi işlemci almaya yönel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı