GT730 sisteme yayın için yükseltme önerileri

yusufzengull

Decapat
Daha fazla  
Özellikler: 3 GB RAM DDR3, i3 (nesil bilmiyorum), GT730 2 GB ekran kartı. Diğerlerini bilmiyorum.
İnternet hızım 35Mbps indirme 5Mbps yükleme.
3 GB RAM'ı çıkartıp 8 GB (DDR4) taksam, anakart ve işlemciyi değişsem DLive gibi yayınlar açabilir miyim?
Stüdyo mikrofonum var BM800 ama çok cızırtı yapıyor. Ses kartım çok eski. Bunun için de bir ses katı önerebilir misiniz?
Bu parçaları değiştirsem DDR uyumlulukları ile sorun yaşar mıyım? Baştan PC toplamak istemiyorum her şey arttı zaten. :(

DDR3 anakartına DDR4 RAM takamazsın. Anakart ve işlemcini yükseltmen gerekiyor. DDR3 bir anakartın varsa işlemci neslin de eskidir.

Hocam DDR4 anakart almayı düşünüyorum GTA 5 tarzı oyunlar oynayacağım var mı öneriniz? Bir de ekran kartım DDR3 galiba onu da değişmem gerekir mi?

DDR3 anakartına DDR4 RAM takamazsın. Anakart ve işlemcini yükseltmen gerekiyor. DDR3 bir anakartın varsa işlemci neslin de eskidir.

Hocam 8 GB DDR3 RAM alabilirim ama performansı düşük olur diye yanaşmak istemiyorum.

Hocam CPU-Z'den işlemci modeline bakabilir misiniz? Ona göre işlemci yükseltmesi yapabilelim. Onun dışında 3GB RAM'i çıkartıp 8 GB DDR3 takılabilir. 200TL gibi bir fiyatı var.

BM800 için ise kesinlikle bunu öneririm.
Lastvoice 48V Phantom Power + Condenser Mikrofon Kablosu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hocam eve gidince atacağım CPU-Z'den DDR3 Ram takarsam perfonmas düşermi GTA V gibi oyunları rahatlıkla oynarmıyım? Birde attığınız ürün için o tür girişli kablom yok şöyle bir kablo var Lastvoice Mc-2115 Stereo Mikrofon Sinyal Kablosu XLR + XLR 15 Met Fiyatları ve Özellikleri bu işe yararmı ?

Hocam eve gidince atacağım CPU-Z'den DDR3 RAM takarsam perfonmas düşer mi GTA V gibi oyunları rahatlıkla oynar mıyım? Bir de attığınız ürün için o tür girişli kablom yok şöyle bir kablo var Lastvoice Mc-2115 Stereo Mikrofon Sinyal Kablosu XLR + XLR 15 Met Fiyatları ve Özellikleri bu işe yarar mı?

Yanında kablosunu veriyor zaten. Hocam zaten sadece bir tane DDR nesilli RAM takabilirsiniz. DDR3 ve DDR4 birlikte çalışmaz ki performans ta düşmez. Eğer ekran kartı ve işlemci yükseltirseniz evet rahatlıkla oynarsınız. Ama asıl önemli olan PSU'ınız kaç W? Veya modeli?

Yardımınız için teşekkürler hocam. Eve gidince atacağım. Hocam birde bu ses kartı sesi cızırtısız sağlıklı şekilde ulaştırımı? Mikrofonu normal mic girişine takınca çok cızırtılı alıyor. :)
Yanında kablosunu veriyor zaten. Hocam zaten sadece bir tane DDR nesilli RAM takabilirsiniz. DDR3 ve DDR4 birlikte çalışmaz ki performans ta düşmez. Eğer ekran kartı ve işlemci yükseltirseniz evet rahatlıkla oynarsınız. Ama asıl önemli olan PSU'ınız kaç W? Veya modeli?
Bu şekilde hocam ne tavsiye edersiniz?
Hocam attım.

Dosya Ekleri

• Desktop 16-12-2020 18-40-34-225.png
    Desktop 16-12-2020 18-40-34-225.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Desktop 16-12-2020 18-41-23-417.png
    Desktop 16-12-2020 18-41-23-417.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Desktop 16-12-2020 18-41-28-156.png
    Desktop 16-12-2020 18-41-28-156.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Desktop 16-12-2020 18-41-41-664.png
    Desktop 16-12-2020 18-41-41-664.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı