yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #11 Taha 35 dedi: Peki teşekkürler, ama hocam nir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... CSGO , VALORANT işlemci odaklı.
Taha 35 dedi: Peki teşekkürler, ama hocam nir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... CSGO , VALORANT işlemci odaklı.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #12 yeeet dedi: Başka bir videoda 1080p de 20-30 FPS alıyordur. 720p de 40-50 alamaz mı? Genişletmek için tıkla... Attığım video Hitman 1'miş sanırım, düzenledim mesajı. Arkadaşın alacağı performans hemen hemen bu videodaki gibi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yeeet dedi: Başka bir videoda 1080p de 20-30 FPS alıyordur. 720p de 40-50 alamaz mı? Genişletmek için tıkla... Attığım video Hitman 1'miş sanırım, düzenledim mesajı. Arkadaşın alacağı performans hemen hemen bu videodaki gibi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taha 35 Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #13 Taha 35 dedi: Peki teşekkürler, ama hocam bir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir de 4 GB ekran kartı pek farkeder mi bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.
Taha 35 dedi: Peki teşekkürler, ama hocam bir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir de 4 GB ekran kartı pek farkeder mi bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #14 v1ncent dedi: Attığım video Hitman 1'miş sanırım, düzenledim mesajı. Arkadaşın alacağı performans hemen hemen bu videodaki gibi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir.
v1ncent dedi: Attığım video Hitman 1'miş sanırım, düzenledim mesajı. Arkadaşın alacağı performans hemen hemen bu videodaki gibi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir.
Taha 35 Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #15 yeeet dedi: Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç alabilirim mesela. yeeet dedi: CS:GO, Valorant işlemci odaklı. Genişletmek için tıkla... Hikaye türü.
yeeet dedi: Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç alabilirim mesela. yeeet dedi: CS:GO, Valorant işlemci odaklı. Genişletmek için tıkla... Hikaye türü.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #16 Taha 35 dedi: Kaç alabilirim mesela. Genişletmek için tıkla... Yani asıl sorun ekran kartı olduğundan 720p de 30-40fps alınabilir.
Taha 35 dedi: Kaç alabilirim mesela. Genişletmek için tıkla... Yani asıl sorun ekran kartı olduğundan 720p de 30-40fps alınabilir.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #17 yeeet dedi: Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının VRAM'i performansa etki etmiyor.
yeeet dedi: Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının VRAM'i performansa etki etmiyor.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #18 Taha 35 dedi: Kaç alabilirim mesela. Hikaye türü. Genişletmek için tıkla... COD BLACK OPS 1.
Taha 35 Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #19 yeeet dedi: Yani asıl sorun ekran kartı olduğundan 720p de 30-40FPS alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant falan pynuyorum ama daha çok hikaye türü oyun sevdiğim için 60 FPS alabileceğim hikaye türü oyun var mıdır? yeeet dedi: CoD Black Ops 1. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma görmedim. yeeet dedi: CoD Black Ops 1. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hangi ayarlarda 60 FPS alırım.
yeeet dedi: Yani asıl sorun ekran kartı olduğundan 720p de 30-40FPS alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant falan pynuyorum ama daha çok hikaye türü oyun sevdiğim için 60 FPS alabileceğim hikaye türü oyun var mıdır? yeeet dedi: CoD Black Ops 1. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma görmedim. yeeet dedi: CoD Black Ops 1. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hangi ayarlarda 60 FPS alırım.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #20 Taha 35 dedi: Hocam Valorant falan pynuyorum ama daha çok hikaye türü oyun sevdiğim için 60 FPS alabileceğim hikaye türü oyun var mıdır? Kusura bakma görmedim. Hocam peki hangi ayarlarda 60 FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Önerilen sistem gereksinimini fazlasıyla karşılıyor. İstediğiniz ayarlarda oynarsınız diye düşünüyorum.
Taha 35 dedi: Hocam Valorant falan pynuyorum ama daha çok hikaye türü oyun sevdiğim için 60 FPS alabileceğim hikaye türü oyun var mıdır? Kusura bakma görmedim. Hocam peki hangi ayarlarda 60 FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Önerilen sistem gereksinimini fazlasıyla karşılıyor. İstediğiniz ayarlarda oynarsınız diye düşünüyorum.