yeeet
Hectopat
- Makaleler
- 1
CSGO , VALORANT işlemci odaklı.Peki teşekkürler, ama hocam nir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur.
CSGO , VALORANT işlemci odaklı.Peki teşekkürler, ama hocam nir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur.
Attığım video Hitman 1'miş sanırım, düzenledim mesajı. Arkadaşın alacağı performans hemen hemen bu videodaki gibi olur.Başka bir videoda 1080p de 20-30 FPS alıyordur. 720p de 40-50 alamaz mı?
Peki teşekkürler, ama hocam bir sorum daha var ben bu sistemle ne açabilirim daha çok işlemci ağırlıklı okursa iyi olur.
Attığım video Hitman 1'miş sanırım, düzenledim mesajı. Arkadaşın alacağı performans hemen hemen bu videodaki gibi olur.
Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir.
CS:GO, Valorant işlemci odaklı.
Yani asıl sorun ekran kartı olduğundan 720p de 30-40fps alınabilir.Kaç alabilirim mesela.
Ekran kartının VRAM'i performansa etki etmiyor.Bu videoda VRAM 2 GB belki daha fazla FPS alabilir.
COD BLACK OPS 1.Kaç alabilirim mesela.
Hikaye türü.
Yani asıl sorun ekran kartı olduğundan 720p de 30-40FPS alınabilir.
CoD Black Ops 1.
CoD Black Ops 1.
Hocam Valorant falan pynuyorum ama daha çok hikaye türü oyun sevdiğim için 60 FPS alabileceğim hikaye türü oyun var mıdır?
Kusura bakma görmedim.
Hocam peki hangi ayarlarda 60 FPS alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.