GT730 ve i5 650 Sistem yükseltme

enes729536

Kilopat
Selamlar öncelikle bu bilgisayar sistemini çok saçma bir şekilde aldım kötü oldu ama bir şekilde oldu ve üstünden iki yıl yeni geçti. Velhasıl şu anda elimde çok leş bir sistem var ve bunu yükseltmek, LoL'de ki bu acı 10 20 50 60 FPS'lerdeki dalgalanmalara dur demek için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not; LoL'de yüksekte 100 FPS düşmesin ya da orta yüksek arası 100 150 arası versin kastırmasın yeterli. Akışkan oyun oynamak istiyorum genelde LoL oynuyorum ama arada ETS 2 Online girdiğimde oluyor, orada durum daha kötü. Kaça ne yaparım nasıl iyi bir sisteme çevirebilirim olduğu kadar? Konuyu bilenler anlayanlar bir yardımcı olursa sevinirim.

Elindeki işlemci yükseltme için yetersiz kalacaktır, işlemci değişince anakart, anakart değişince ram böyle liste uzar gider senin bir bütçe vermen lazım. Mesela 3000-3500 TL bütçen varsa istediğin kriterleri karşılayacak bir sistem toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı