@Shinsai @eternaı kaç kere resimle attım anlamıyor konu sahibi bence bırakın boşa yazıyoruz arkadaşlar. Rehber dahi attım kanıtda attım anlamıyor arkadaş.
Alacaksa karışamayız, biz zaten ona yol göstermeye çalışıyoruz. Beğenmiyorsa yapacağımız bir şey yok çok pişman olacak ama alırsa. Bu arada hocam nasıl etiket atıyorsunuz ben yapamadım
Güzel kardeşim tamam 630 işlemci iyi de her işlemcinin kendi alanı var senin işlemcin ekran kartın düşük olduğu için besleye biliyordu. Arkadaşın belirttiği ekran kartı senin ekran kartının 5 katı.
Güzel kardeşim tamam 630 işlemci iyi de her işlemcinin kendi alanı var senin işlemcin ekran kartın düşük olduğu için besleye biliyordu. Arkadaşın belirttiği ekran kartı senin ekran kartının 5 katı.
Alacaksa karışamayız, biz zaten ona yol göstermeye çalışıyoruz. Beğenmiyorsa yapacağımız bir şey yok çok pişman olacak ama alırsa. Bu arada hocam nasıl etiket atıyorsunuz ben yapamadım.
Konu sahibi büyük ihtimal ceza yemiş. Umarım boşa yazmamışızdır ve dediklerimizden anlamışdır birazda olsa. O fiyata daha iyi F/P sistemler var @Lejax@Txter arkadaşın dediğini gibi.
Konu sahibi büyük ihtimal ceza yemiş. Umarım boşa yazmamışızdır ve dediklerimizden anlamışdır birazda olsa. O fiyata daha iyi F/P sistemler var @Lejax@Txter arkadaşın dediğini gibi.