Bütün ayarlar low + 800x600 çözünürlük + Frame scalling 1/2 yaparsa 60 fps alır ama görüntü Gta sa dan hallice olur.Hocam, low ayarda. Max ayarda değil. 720p olmaz ama 600p olur.
Bütün ayarlar low + 800x600 çözünürlük + Frame scalling 1/2 yaparsa 60 fps alır ama görüntü Gta sa dan hallice olur.Hocam, low ayarda. Max ayarda değil. 720p olmaz ama 600p olur.
@Shinsai @eternaı kaç kere resimle attım anlamıyor konu sahibi bence bırakın boşa yazıyoruz arkadaşlar. Rehber dahi attım kanıtda attım anlamıyor arkadaş.
Evet, arkadaşın alacağından daha iyi f/p bilgisayarlar var.O zaman siz şanslıymışsınız ne diyeyim. Ama lütfen bu kart iyi demeyin. Ben arkadaşı caydırmaya çalışıyorum. Lütfen bunu yapmayın.
GT 730 kullandım, E7500 ile.Güzel kardeşim tamam 630 işlemci iyi de her işlemcinin kendi alanı var senin işlemcin ekran kartın düşük olduğu için besleye biliyordu. Arkadaşın belirttiği ekran kartı senin ekran kartının 5 katı.
Alacaksa karışamayız, biz zaten ona yol göstermeye çalışıyoruz. Beğenmiyorsa yapacağımız bir şey yok çok pişman olacak ama alırsa. Bu arada hocam nasıl etiket atıyorsunuz ben yapamadım.
O anlamda demedim, hocam. Daha iyi f/p olan bilgisayarlar var. Tabi bu ekran kartın performansın p'si yok.@Txter o kartta performansın p si bile yok. İleride çok pişman olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.