GT730'lu bilgisayar iş görür mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ByMalatyaliGg
Eğer PC toplamayı bilmiyorsan benim gönderdiğim linkteki PC'yi alabilirsin sadece 50 TL daha vererek "Montaj istiyorum"u seçmeniz gerekiyor.
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
Eğer ben kendim toplarım diyorsan internetten parçaları kendin bulup takmanız gerekiyor.
X2
1771TL tutuyor. Biliyorum kasa ve PSU iyi değil ama bu bütçede bu kadar oluyor. Piyasadaki çoğu oyunu düşük ayarlarda oynayabilirsiniz.

Turbox asla almayın aldırmayın.
Hazır sistem istiyorsan üsttekini, ben toplarım ucuz olsun dersen benim topladığımı alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlık olarak dolar 7,24 TL, GTA 5 gibi oyunları oynamak istediğini düşünürsek 2000 TL ile sadece düşük-orta seviye ekran kartı alırsın sıfır olarak. Yakında o da alınamaz olur gerçi bu kur ile.

Bence yani düşük ayarlarda oynatır.
Şu videoyu izleyin, bir de şu videoyu lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yani klasik oyunları oynicam öyle 2020 nin oyunlarını oynamam dedğim gibi pubg mobil pubg lite zula ets 2 felan

Önemli olan i5 i7 değil o işlemcinin nesli ve o işlemcinin nesli 1.nesil ekran kartı da kötü yani bu sistemle ancak GTA Vice City GTA San Andreas gibi oyunlar oynayabilirsiniz bir de grafiği düşüğe alıp Minecraft. Rehberimde daha açıklayıcı hepsini anlattım. Bilmeyen arkadaşlar bakıp bilgi alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı