tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #11 Hocam FurMark menüsünden mi ayarlanıyor 15 dk yoksa 15 dk sonunda testi bitir mi diyecek arkadaş bende pek anlamıyorum o da. Arkadaş ayrıca test tam ekran mı olsun dedi ne diyeyim? Son düzenleme: 11 Ağustos 2022
Hocam FurMark menüsünden mi ayarlanıyor 15 dk yoksa 15 dk sonunda testi bitir mi diyecek arkadaş bende pek anlamıyorum o da. Arkadaş ayrıca test tam ekran mı olsun dedi ne diyeyim?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 11 Ağustos 2022 #12 tarikk78 dedi: Hocam FurMark menüsünden mi ayarlanıyor 15 dk yoksa 15 dk sonunda testi bitir mi diyecek arkadaş bende pek anlamıyorum o da. Arkadaş ayrıca test tam ekran mı olsun dedi ne diyeyim? Genişletmek için tıkla... Sağ menüdeki çözünürlükleri seçmesini söyleyin, 15 dakika boyunca beklesin bakalım test yapılırken.
tarikk78 dedi: Hocam FurMark menüsünden mi ayarlanıyor 15 dk yoksa 15 dk sonunda testi bitir mi diyecek arkadaş bende pek anlamıyorum o da. Arkadaş ayrıca test tam ekran mı olsun dedi ne diyeyim? Genişletmek için tıkla... Sağ menüdeki çözünürlükleri seçmesini söyleyin, 15 dakika boyunca beklesin bakalım test yapılırken.