GT740M ile R6S performansı

İşletim sistemi
Windows 8.1

schlss

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2020
Mesajlar
1.702
Makaleler
4
Çözümler
6
Dostlar selam. Bugün burada benim gibi sistemlere sahip olup bunu merak eden kişiler için destek olmak amaçlı bu konuyu açtım.

Dün 50GB'yi yarı yarıya şans ile indirdim ve bugün oynadım. Ayarlar oyunun kendi düşük grafikleridir. İlk olarak ana menüye gelelim. Ana menüde 30-300 arası genellikle 100-200 arası gezinmekte. Yapay zekaya karşı alıştırma bölümünde 20-50 arası aldım. Sonrasında bu değerlere alışkın olduğum için bana yetti ve çok oyunculu girmeye karar verdim. Orada da yine aynı değerlerde FPS aldım.

SSD'im yok ama haritalar 0-25 saniye arası yüklenmekte.

Ben bu değerleri gayet güzel buldum ve sanırım artık GeForce NOW'da 1 saat oyun için 1 saat beklemeyeceğim.

Sistemim:
Intel Core i5 4200M 2.5GHz.
8 GB RAM.
64xbit.
500GB HDD.
NVIDIA GeForce GT 740M 2 GB.
Intel(r) HD4600.

Öylesine bırakayım: R6S GT740M ile oynanır mı?

Not: Bu arada kapanmadı bilgisayarım, evet.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel değerler. Bu PC ve bu FPS gerçekten çok iyi. Adınıza çok sevindim.
 
Son düzenleme:
Bayım bu değerler gayet iyi. İyi günler.
 
Aynı ekran kartıyla 35-40 FPS arası alıyorum. Daha yüksek anlık değerler aldığımda oluyor. Nvidia Denetim Masası arayüzünü açarak kaliteden performansa çekebilirsiniz ayarı. Ayrıca oyunu Windows 8.1 ve Windows 10 ile oynadım sonuçta Windows 10 ile daha iyi değerler elde ettim.
 
NVIDIA Denetim Masası arayüzünü açarak kaliteden performansa çekebilirsiniz ayarı.

Ne zamandır böyle kullanmaktayım hocam. Ben açıkçası istediğim değerleri aldım. SSD'im olsa bende Windows 10'a geçmeyi isterim. Fakat eski bir laptop kullandığım için yeni bir şey takmayı düşünmüyorum.
 
Ne zamandır böyle kullanmaktayım hocam. Ben açıkçası istediğim değerleri aldım. SSD'im olsa bende Windows 10'a geçmeyi isterim. Fakat eski bir laptop kullandığım için yeni bir şey takmayı düşünmüyorum.
Benim cihazım da eski. SSD yükseltmesi yapıp Windows 10 kurulumu yaparak kullanıyorum son 2 aydır. Oyun performansı hem R6 hem de CS:GO için daha iyi bir duruma geldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı