GT750M CS:GO FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

GokayTRKMN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar CS goyu 5dk oynadıktan sonra FPS'im 120'den 30 40'a düşüyor ekran kartları güncel.

Ekran kartım: NVIDIA GeForce GT750M.

Intel HD Graphics 4600.

Dosya Ekleri

• sd.png
    428 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Macbook ile mi oynuyorsun? Cihazın aşırı ısınıyorsa FPS çok fazla düşüyor. Özellikle altının hava almasını sağlamalısın. Bir de çözünürlüğü 1080p kullanıyorsan düşür. Biraz daha işe yarıyor ama yine ısınınca dert başlıyor maalesef.

Windows 10 ile oynuyorum soğutucu var 4:3 1024:728 oynuyorum evet ısınıyor ama eskiden de ısınıyordu fazla problem çıkmıyordu yani FPS 120'den 70'e düşüyordu ben de 60A sabitleyip sorunu çözüyordum ama şimdi sorun farklı 5dk oynayınca 30 40A düşüyor.

İşlemcin 91 dereceye kadar ulaşmış ve sorunun kaynağı muhtemelen bu. İşlemcin kendisini korumak için hız düşürüyor.

İşlemcin 91 dereceye kadar ulaşmış ve sorunun kaynağı muhtemelen bu. İşlemcin kendisini korumak için hız düşürüyor.

Peki ne yapabilirim CPU mide bakmazken 50derece oluyor ve düzeliyor ben.
Şunu tespit ettim GPU %100 olunca FPS düşüyor ama GPU %100 olması lazım zaten mide bakarken sadece GPU %100 oluyor diğer tunnel gibi fazla FPS düşrümeyen yerlerde %60 falan bunun için bir çözüm önerir misin?

Bunun bir çözümü yok laptop kullanıyorsan termal macun değiştirebilirsin ama laptop soğutucuları genelde fark yaratmıyor çünkü sorun cihazın hava almamasından kaynaklı. Ayarları düşürebilirsin GPU %100 oluyorsa 720P'de oynayabilirsin.

Eskiden işlemcinin ısısını bilmiyorum ama gene bayağı bir ısınıyordu sorun ısıdan dolayı olmadığını düşünüyorum çünkü ısınıkken yere bakınca FPS normal oyunda mid e falan bakınca FPS düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…