GT820M ekran kartını Görev Yöneticisi görmüyor

e300

Decapat
Daha fazla  
RAM
4
Merhaba arkadaşlar, NVIDIA GT820M ekran kartlı bir laptop kullanıyorum. DxDiag ve aygıt yöneticisinde ekran kartı gözüküyor ama görev yöneticisinde gözükmüyor. NVIDIA denetim masasını açtığımda 3B kısmına tıkladığımda yanıt vermiyor denetim masasını kapatıyor NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak seçip driver yüklemeye çalıştım tıkladığımda yüklenecek birazdan dedi yüklemedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartı sürücüsünü tekrar indirip kurun. Oyunlara 820m ile girebiliyorsanız pek sıkıntı edilecek bir durum değil.

gt820m oyunlarda azda olsa pcnin üstünden yükü atıyor o yüzden aktif olarak çalıştırmam lazım arkadaş ddu ile sil dedi sildim şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Dxdiag onboard olanı gösterir zaten eğer oyunları 820m ile oynayabiliyorsan sorun yok.

gt820m oyunlarda azda olsa pcnin üstünden yükü atıyor o yüzden aktif olarak çalıştırmam lazım arkadaş ddu ile sil dedi sildim şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Bilgisayarınız kaç bit?

Ekran kartı sürücüsünü tekrar indirip kurun. Oyunlara 820m ile girebiliyorsanız pek sıkıntı edilecek bir durum değil.
hocam ekran kartı sürücüsünde başta bahsettiğim gibi nvidianın sayfasından indiremiyorum
Dxdiag onboard olanı gösterir zaten eğer oyunları 820m ile oynayabiliyorsan sorun yok.
onboard ?
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Bilgisayarınız kaç bit?
windows 10 64 bit

Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA DDU programını doğru kullandığınıza emin misiniz?
evet ddu ile sildim ve yeniden başlattı pcyi
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA DDU programını doğru kullandığınıza emin misiniz?
bu linkten siz kendiniz indirebiliyorsanız indirip sonra internetten dosya yükleyerek dsya.co bu siteden o indirdiğiniz dosyayı buraya yükleyebilir misinzi benim indirmem için

anladım peki yani sizce gt820m çalıştırmıyor mu ekranda ve görev yöneticisinde intelin ekran kartını gösteriyor
Normal bir durum. Oyuna girerken sağ tık > grafik işlemci ile çalıştır kısmından yüksek performanslı nvidia yı seçersen 820m ile oynarsın. Bu arada geforce experience yi kurmana gerek yok driverı kurduğunda o da kuruluyor zaten.

deneyeceğim teşekkür ederim eğer sıkıntı yaşarsam tekrar yazarım iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…