GT820M "NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir"

vartolu1905

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartını ve Windows sürümünü bizimle paylaşmaya ne dersin? Belki sorunu çözeriz.

Recep abi bende de aynı sorun var 820M ekran kartı var.

1633285095346.png

Kanka bende de aynı sıkıntı var ya.

Farklı bir yöntem varsa bilmiyorum, bildiğim kadarıyla şu anlık olmaz gibi gözüküyor. Maalesef, 800M serisinin tamamına Windows 11 desteği gelseymiş keşke.
Farklı bir çözüm yoksa, problemin cevabını yukarıdaki mesajım olarak işaretleyebilirsiniz. Böylelikle diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur.

Aga be bende 820 m kullanıyorum çözüm yok he.

Sadece GeForce Experience indirip kurun. Açın ve driver kurulumunu oradan kendisi bulacak kurun deyin. Sorununuz çözülecektir. Ben bu şekilde çözmüştüm.

Bende o yüklü fakat en son sürüm değil ama son sürüm yazıyor Experience'de.

820M için son sürüm sürücü budur. Bundan daha güncel sürücü yok:

"Olmamasının sebebi 800M serisi ekran kartlarının sürücülerinin desteklerinin uzun süre önce kesilmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Yani, eski bir ekran kartınız varsa ve NVIDIA Windows 11'e uyumlu bir sürücü yayınlamadıysa ve karttan destek kesilmişe o ekran kartıyla o Windows sürümünü kullanamazsınız. Çözüm yeni sistem.
Denemenize gerek yok, yöntemleri kesinlikle çaresiz.
Bende de 840M var, sizde 820M var benimki hala güncelleme alıyor ama sizinkinin desteği kesilmiş. Neden diyecekseniz 840M diğer 800M serisi ekran kartlarından farklı olarak mimarisi daha güncel (Maxwell) olduğu için günümüzde dahi son sürüm sürücülerden faydalanabilmekte. Hala destek veriliyor 840M de. Fakat diğerlerinde kesilmiş durumda. Bu sürücü desteğinin kesilmesi bir sürü eski ekran kartı kullanıcısının Windows 11'e geçmesini engelleyecek."
O konudaki net cevabım budur. Recep abinin verdiği link son sürümdür.

Recep abi bende de aynı sorun var 820M ekran kartı var.

Eki Görüntüle 1179679

Kanka bende de aynı sıkıntı var ya.

Aga be bende 820 m kullanıyorum çözüm yok he.

Bende o yüklü fakat en son sürüm değil ama son sürüm yazıyor Experience'de.

Yani maalesef Windows 11 ile kullanamazsınız dostum.

"Olmamasının sebebi 800M serisi ekran kartlarının sürücülerinin desteklerinin uzun süre önce kesilmiş olmasından kaynaklanmaktadır. Yani, eski bir ekran kartınız varsa ve NVIDIA Windows 11'e uyumlu bir sürücü yayınlamadıysa ve karttan destek kesilmişe o ekran kartıyla o Windows sürümünü kullanamazsınız. Çözüm yeni sistem.
Denemenize gerek yok, yöntemleri kesinlikle çaresiz.
Bende de 840M var, sizde 820M var benimki hala güncelleme alıyor ama sizinkinin desteği kesilmiş. Neden diyecekseniz 840M diğer 800M serisi ekran kartlarından farklı olarak mimarisi daha güncel (Maxwell) olduğu için günümüzde dahi son sürüm sürücülerden faydalanabilmekte. Hala destek veriliyor 840M de. Fakat diğerlerinde kesilmiş durumda. Bu sürücü desteğinin kesilmesi bir sürü eski ekran kartı kullanıcısının Windows 11'e geçmesini engelleyecek."
O konudaki net cevabım budur. Recep abinin verdiği link son sürümdür.

Yani maalesef Windows 11 ile kullanamazsınız dostum.

Konuyu açan Windows 10 kullanıyor sanırım ?

Dostum GeForce Experience içinden girip sürücü kısmına gelip ordan yüklemeyi denermisin sürücünü. İlla son sürüm olmasına gerek yok. Kaldı ki girdiğinizde güncellemesi varsa uygunsa yapmak için soracak zaten size. Çıkarsa yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı