GT820M sistem ile Windows 10'a geçilir mi?

recep ersoy

Femtopat
Yer
pc'nin basi
Daha fazla  
Meslek
tasarim
Merhaba Windows 8.1 kullanıyorum gecen yil Windows 10'a gectim disk %100 kulanildigi icin geri 8.1'e dondum.
Fakat 8.1 pek de iyi değil geri Windows 10'a gecmek istiyorum kasmamasi icin herhangi bir oneriniz var mi?
Sistem.
NVIDIA GeForce 820M 4035MB.
DirectX 11.
8192MB RAM (7.89 kullanilabilir)
Intel Pentium N3540 2.16GHz
1TB depolama.

HDD caddy diye bir dönüştürücü var. 30-50 TL fiyatında bir şey. CD girişini HDD girişine çeviriyor.
Şöyle bir şey.
İki farklı kalınlıkta oluyor. 12.7 mm ve 9.5 mm. Önce CD girişini söküp hangi kalınlıkta olduğunu öğrenmelisin. Sonra o dönüştürücüyü al. CD girişini sök. HDD'yi çıkart ve dönüştürücünün içine montajla. Sonra SATA 3 SSD'yi de HDD'yi söktüğün yere tak.
Kimi laptopta bu işlemleri yapabilmek için kasayı sökmeye gerek kalmazken kimi laptopta çok uğraştırıyor. Laptopun dizaynına bağlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD caddy diye bir dönüştürücü var. 30-50 TL fiyatında bir şey. CD girişini HDD girişine çeviriyor.
Şöyle bir şey.
İki farklı kalınlıkta oluyor. 12.7 mm ve 9.5 mm. Önce CD girişini söküp hangi kalınlıkta olduğunu öğrenmelisin. Sonra o dönüştürücüyü al. CD girişini sök. HDD'yi çıkart ve dönüştürücünün içine montajla. Sonra SATA 3 SSD'yi de HDD'yi söktüğün yere tak.
Kimi laptopta bu işlemleri yapabilmek için kasayı sökmeye gerek kalmazken kimi laptopta çok uğraştırıyor. Laptopun dizaynına bağlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tesekkurler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı