GT840M CS:GO Kasma Sorunu

CrazySerhan

Hectopat
Yer
Tokat/Erbaa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyun orjinaldir.

Öncelikle bilgisayarım sistemi şunlar:
E
kran Kartı GT840M 2GB Güncel
Intel İ7 5500U 1.8 GHZ Turbo 3ghz
Ram 8GB
İşletim Sistemi Windows 8.1 Pro
Bütün driverlar kurulu.
Bilgisayarım CS:GO'da Ultra 120 FPS alırken 2 dakika sonra 20 FPS alıyor bunlar. Aynı şekilde
Low ayarlarda da böyle. Başka bir oyunda böyle olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT520M var.. Laptoptayım. 60-70-80 fps alırken birden 15-20ye düşüyor. drop sorunu. çok çektim bu sorundan, 800x600 ve ayarlarımın hepsi low. 60da kalsa tam olsa keşke. şu imzandaki ısınma şeysini indireyim mi ?

Aida64'ü indirip sıcaklıklara bakın evet.
Hocam şimdi oyundan çıktım, çift fanlı laptop soğutucu olmasına rağmen bu değerler normal mi ? oyundayken de çalışıyordu şimdi de çalışıyor çift fan. Sistemimi de koydum. 20fps drop alıyorum hep en düşük ayarlarda. çalıştırma seçenekleri falan hepsini yaptım. bir türlü kurtulamadım !

Tahminimce oyunları Nvidia ile değil de İntel HD ile açıyorsunuz. Oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik işlemciyle çalıştır diyip açın. Ayarları en yükseğe alın, çözünürlük dahil. PlayClaw 5 adlı programı indirin kurun. Bu şekilde değerler yazacaktır.

CS:GO normalde 11GB, ben baktım benimki 34GB'larda geziyor... Oyunu sildim baştan yükleyeceğim. 2012'den beri ne kadar pislik şişman harita varsa indirmişim Etkisi vardır değil mi ?

Steam'dan ekleseniz, daha hızlı konuşsak olabilir mi ?

Steam Community :: //Δ(λ)-coNs g2a.com

Çok teşekkürler.

Tabi. Ekliyorum şimdi.

Maalesef ekleyemiyorum. Hesabım yeni olduğundan dolayı 5$ olması lazımmış Steam Cüzdanı'mda. Siz eklemeyi dener misiniz? funnygamer341

Hocam bu sizin girişte kullandığınız nick , bana profil nickinizi verebilir misiniz ? Bu nickle ekleyemem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…