GT840M CS:GO Kasma Sorunu

CrazySerhan

Hectopat
Yer
Tokat/Erbaa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyun orjinaldir.

Öncelikle bilgisayarım sistemi şunlar:
E
kran Kartı GT840M 2GB Güncel
Intel İ7 5500U 1.8 GHZ Turbo 3ghz
Ram 8GB
İşletim Sistemi Windows 8.1 Pro
Bütün driverlar kurulu.
Bilgisayarım CS:GO'da Ultra 120 FPS alırken 2 dakika sonra 20 FPS alıyor bunlar. Aynı şekilde
Low ayarlarda da böyle. Başka bir oyunda böyle olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT520M var.. Laptoptayım. 60-70-80 fps alırken birden 15-20ye düşüyor. drop sorunu. çok çektim bu sorundan, 800x600 ve ayarlarımın hepsi low. 60da kalsa tam olsa keşke. şu imzandaki ısınma şeysini indireyim mi ?

Aida64'ü indirip sıcaklıklara bakın evet.
Hocam şimdi oyundan çıktım, çift fanlı laptop soğutucu olmasına rağmen bu değerler normal mi ? oyundayken de çalışıyordu şimdi de çalışıyor çift fan. Sistemimi de koydum. 20fps drop alıyorum hep en düşük ayarlarda. çalıştırma seçenekleri falan hepsini yaptım. bir türlü kurtulamadım !
ısı.png
SİSTEM.png

Tahminimce oyunları Nvidia ile değil de İntel HD ile açıyorsunuz. Oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik işlemciyle çalıştır diyip açın. Ayarları en yükseğe alın, çözünürlük dahil. PlayClaw 5 adlı programı indirin kurun.
Ekran Alıntısı.JPG
Ekran Alıntısı2.JPG
asddasd.JPG
Bu şekilde değerler yazacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı