GT840M GTA V Kasıyor

ZaferKabalak

Hectopat
Katılım
15 Mart 2015
Mesajlar
165
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yaz aylarında GTA V indirmiştim bilgisayarıma, orjinal değildi tabi korsandı. Hiçbir sıkıntı yoktu, daha sonrasında oyunu bitirince oyunu silmiştim. Geçtiğimiz hafta GTA V satın aldım Steam üzerinden. Tek amacım oyunu orjinal oynayabilmekti. Oyunu büyük bir heyecanla indirip kurdum ama oyundaki binalar,
yerler, insanlar vs. geç yükleniyor. Arabayla hızlı gidince her yer bulanıklaşıyor belli bir zamandan sonra ve oyun kasmaya başlıyor. Eskiden böyle bir sorun yoktu, şimdi neden böyle oldu anlayamadım. Çözünürlüğü, düşürüp denedim yine olmadı. Hiçbir türlü düzelmiyor sizce sebebi ne olabilir ?

Bu arada sistem özelliklerim aşağıdadır.

İşlemci; İntel Core i5 4210M
Ekran Kartı; Nvidia GT840M - İntel HD Graphics 4600
HDD; 1TB 5400 RPM
 
Bence sorun HDD'den. Aynı sizde ki gibi bende de oluyor bu durum fakat bende o kadar göze batacak şekilde değil. 7200 RPM bir disk ile hatta SSD ile (Bilgisayarı nasıl kullandığınıza göre) değiştirmenizi tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı