GT840M sistemde CS2 bir anda donuyor

Jed_Saje

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ne zaman CS2 oynamaya başlasam oyun bir süre oynadıktan sonra bir anda dönüyor.
Sistem özelliklerim:
i5-4210U CPU.
GT840M ekran kartı.
Intel HD 4400 Graphics ekran kartı
12 GB RAM.
500GB HDD.

CS2 Çok rezil bir oyun. 1 aydır sadece 7 haftalık ban yiyorum oyun çöktüğü için. Başka oyunlarda bu problemi yaşamıyorsan, (En iyi bilgisayarlarda bile oyun çok kötü çalışıyor ve senin bilgisayarın o kadar iyi sayılmaz) CS2 ile alakalıdır.

CS2 çok rezil bir oyun. 1 aydır sadece 7 haftalık ban yiyorum oyun çöktüğü için. Başka oyunlarda bu problemi yaşamıyorsan, (en iyi bilgisayarlarda bile oyun çok kötü çalışıyor ve senin bilgisayarın o kadar iyi sayılmaz) CS2 ile alakalıdır.

Teşekkür ederim bir de bilginiz varsa bir şey soracağım BIOS pilini değiştirmeme rağmen CMOS 502 hatası alıyorum var mıdır bir bilginiz HP P017st bilgisayara sahibim.

Teşekkür ederim bir de bilginiz varsa bir şey soracağım BIOS pilini değiştirmeme rağmen CMOS 502 hatası alıyorum var mıdır bir bilginiz HP P017st bilgisayara sahibim.
Daha önceden biosu güncellediyseniz eski sürüme dönmeyi deneyin. Ayrıca sorununuzu çözdüysem, mesajımın yanındaki tike tıklarsanız sevinirim. BIOS problemi için farklı bir konu açmanız iyi olacaktır. İyi sosyaller. 🖤

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı