GT920M Performansı Nasıl?

@Windst @Tugay @claus @Silinen üye Bütçem 1500 tl den altı ayrıca bu bilgisayarla lol oynayıp web de gezineceğim başka oyunlar oynarsam da en iyi grafik diye bir takintim yok zaten 1500 tl altınada çok bir şey beklemiyorum başka oneriniz varsa söylerseniz sevinirim ayrıca free dos aradığım bir özelliktir bütçeye de katkısı buyuk
Yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim konu dışına çıkmayalım
https://www.technopat.net/sosyal/ko...in-dizüstü-Önerisi.241938/page-4#post-1441466

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizüstünde fazla oyun oynamayanların, LoL, DotA oyuncularının kartı. Yakında o belirttiğin dizüstünü almayı düşünüyorum. Sanırım senin için de uygun. Bu arada FreeDos demek Windows yok demek. Kendin yükleyeceksin. Bunu unutma :dikkatli:
FreeDos un ne olduğunu biliyorum diğer arkadasta bu konuya dikkat çekmiş ayrıca piyasada araştırma yaparken bence FreeDos bir adim daha öndedir hem ücreti azaltıyor ve hemde isletim sistemi içinde gelen gereksiz programlar derdin olmuyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı