GT930MX vs. Radeon 520 vs. Radeon 530

• Konuyu başlatan Eyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 12.470
940MX diğer Radeon kartlardan çok daha iyidir. Fakat ben olsam o fiyata garantili 2. el GTX 1050'ye sahip bir cihaz alırdım.

Muhtemelen peşin alamam, peki MX130-MX150 ekran kartları hakkında düşünceleriniz nedir ? GT940MX Casper markasında olduğu için bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yani Casper olmasına rağmen GT940MX ekran kartılı cihazı almalı mıyım ?

Muhtemelen peşin alamam, peki MX130-MX150 ekran kartları hakkında düşünceleriniz nedir ? GT940MX Casper markasında olduğu için bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yani Casper olmasına rağmen GT940MX ekran kartılı cihazı almalı mıyım ?
Yukarıdaki arkadaş 940MX'li Acer laptop atmış. Casper yerine onu tercih edebilirsin.
MX150 GTX 950M'den biraz daha iyi. MX130 ise 940MX ile hemen hemen aynı.

@WhoGOD attığı ürün 4 GB belleğe sahip o yüzden düşünmüyorum. MX150 ekran kartına sahip ürün 4000 TL,peki sizce değer mi 1000 TL daha fazla verip almaya ve nasip olursa alacağım dizüstü bilgisayar beni 4 yıl idare eder mi ?

@WhoGOD attığı ürün 4 GB belleğe sahip o yüzden düşünmüyorum. MX150 ekran kartına sahip ürün 4000 TL,peki sizce değer mi 1000 TL daha fazla verip almaya ve nasip olursa alacağım dizüstü bilgisayar beni 4 yıl idare eder mi ?
Hocam bende alacağım yakında laptop ve alacağım laptop'ın linkini aşağı bırakacağım bana sorarsan 4GB ramli ve i5 de olsa 7200u işlemcili bir laptop 3000 TL gibi bir fiyata alınmaz mx150'li laptop bende alacaktım ama dolar yükselince 3000lik laptop 4000 oldu 10 20 fps az al 1000tl ye değmez sen 940mx seçeneklerin arasında olduğu için ben o laptop'ı önerdim.

Acer A10-9620p 8g 1tb Rx540 2gb Vg Fhd 15.6"free Dos Nx.gpyey.002 - n11.com

Sizin atmış olduğunuz dizüstü bilgisayarın ekran kartı MX150 den daha iyimiş. Ben Intel marka işlemci almayı düşünüyorum,AMD işlemcili dizüstü alınmaz tarzında yazı okudum. Benim alacağım bilgisayar nasip olursa üniversite bitene kadar idare etmesi gerekiyor o yüzden acaba MX150 ekran kartı daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Casper markasında olduğu için GT940MX ürününe şüpheli yaklaşıyorum.

Açıkçası 4 GB sonradan eklemeyi düşünmüyorum ancak dediğinizi düşüneceğim. @Yuspedile siz şuan GT940MX ekran kartından memnun musunuz ?

Memnunum. Oynadığım oyunlar belli, yüklediğim programlar belli. Aşırıya kaçmayacak şekilde makul seviyede çoğu oyunu oynuyorsun. Oynadığım oyunları ve aldığım değerleri şöyle sıralayayım:

• League of Legends - Yüksek Ayarlar 1080p 100+ FPS
  • Rocket League - Orta Ayarlar 768p 75 FPS
  • Skyrim - Orta Ayarlar 768p 60 FPS
  • Black Desert Online - En Düşük Ayarlar 720p 40-45 FPS
  • Minecraft - Orta Ayarlar 75+ FPS
Uçuk şeyler beklemiyorsan çoğu ihtiyacını karşılayan bir karttır. Öneririm. Yalnız alırken bilgisayarın tasarımı, modeli önplanda tutulmalı diye düşünüyorum. Benim Laptopun (Lenovo i510) tasarımı o kadar berbat ki soğutucusuz kullanamıyorsun hele sıcak memleketteysen.

Memnunum. Oynadığım oyunlar belli, yüklediğim programlar belli. Aşırıya kaçmayacak şekilde makul seviyede çoğu oyunu oynuyorsun. Oynadığım oyunları ve aldığım değerleri şöyle sıralayayım:

• League of Legends - Yüksek Ayarlar 1080p 100+ FPS
  • Rocket League - Orta Ayarlar 768p 75 FPS
  • Skyrim - Orta Ayarlar 768p 60 FPS
  • Black Desert Online - En Düşük Ayarlar 720p 40-45 FPS
  • Minecraft - Orta Ayarlar 75+ FPS
Uçuk şeyler beklemiyorsan çoğu ihtiyacını karşılayan bir karttır. Öneririm. Yalnız alırken bilgisayarın tasarımı, modeli önplanda tutulmalı diye düşünüyorum. Benim Laptopun (Lenovo i510) tasarımı o kadar berbat ki soğutucusuz kullanamıyorsun hele sıcak memleketteysen.
Hocam bende alacağım gt 940mx ve rx 540 arasında kaldım forumdaki herkes 940mx tavsiye ediyor ama ben o kartla CS:GO'da Fortnite'ta ve Minecraft'da ekran videosu çekebilir miyim?
NBA,PES,FIFA tarzı oyunları oynamak istiyorum. @Yuspedile siz bu oyunlardan herhangi birini oynuyor musunuz ?
Düşük veya orta ayarlarda rahat oynarsın 940mx ile.

Hocam bende alacağım yakında laptop ve alacağım laptop'ın linkini aşağı bırakacağım bana sorarsan 4GB ramli ve i5 de olsa 7200u işlemcili bir laptop 3000 TL gibi bir fiyata alınmaz mx150'li laptop bende alacaktım ama dolar yükselince 3000lik laptop 4000 oldu 10 20 fps az al 1000tl ye değmez sen 940mx seçeneklerin arasında olduğu için ben o laptop'ı önerdim.

Acer A10-9620p 8g 1tb Rx540 2gb Vg Fhd 15.6"free Dos Nx.gpyey.002 - n11.com
Sakın bu bilgisayarı alma. Eski AMD APU işlemciler çok kötü. Alacaksanız Ryzen işlemcili AMD alın.

UserBenchmark: AMD A10-9620P APU (2016 M.BR) vs Ryzen 3 2200U

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı