S sami yıldızz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Yer ANKARA 9 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarım her şey en düşükte PUBG kaldırır mı? Sistem özellikleri: i5 6200U. 6 GB RAM. 500 GB HDD. GT940 2 GB. 40 FPS alsın benim için yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
Arkadaşlar bilgisayarım her şey en düşükte PUBG kaldırır mı? Sistem özellikleri: i5 6200U. 6 GB RAM. 500 GB HDD. GT940 2 GB. 40 FPS alsın benim için yeter.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.653 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 9 Haziran 2020 #2 40 alacağını pek zannetmiyorum. Onun yerine PUBG Lite'a göz at. Ekran kartın kaldıramayabilir. Artı 0 Eksi
CubbeliPEPE Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 516 Yer hm Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2020 #3 Aynı ekran kartı olan bir Laptop'un var very low'da 30 FPS civarı alıyordum. Hatta işlemcilerde aynı. Artı 0 Eksi
Aynı ekran kartı olan bir Laptop'un var very low'da 30 FPS civarı alıyordum. Hatta işlemcilerde aynı.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #4 Oyun keyfi açısından sizi pek tatmin etmeyecektir ancak ortalama böyle bir performans alırsınız. PUBG Lite daha iyi bir seçenek olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Oyun keyfi açısından sizi pek tatmin etmeyecektir ancak ortalama böyle bir performans alırsınız. PUBG Lite daha iyi bir seçenek olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 9 Haziran 2020 #5 40 FPS zaman zamansa daha altında alabileceğin için oynarken kanser olabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS S sami yıldızz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Yer ANKARA 9 Haziran 2020 #6 Blacksidemre dedi: 40 alacağını pek zannetmiyorum. Onun yerine PUBG Lite'a göz at. Ekran kartın kaldıramayabilir. Genişletmek için tıkla... Pubg Lite var. Fakat Pubg yi alma sebebim biraz daha farklı. Birde ben zaten bu yıl iyi bir toplama pc almayı düşünüyorum. Berat Gümüşçü dedi: Oyun keyfi açısından sizi pek tatmin etmeyecektir ancak ortalama böyle bir performans alırsınız. PUBG Lite daha iyi bir seçenek olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pubg lite var ama zaten bu sene bir toplama pc alıcağım param boşa gitmez yani. Elandeer dedi: 40 FPS zaman zamansa daha altında alabileceğin için oynarken kanser olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pubg lite var ama zaten bu sene bir toplama pc alıcağım param boşa gitmez yani. Toplama pc de kasmaz inşallah 4000 5000 tl almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: 40 alacağını pek zannetmiyorum. Onun yerine PUBG Lite'a göz at. Ekran kartın kaldıramayabilir. Genişletmek için tıkla... Pubg Lite var. Fakat Pubg yi alma sebebim biraz daha farklı. Birde ben zaten bu yıl iyi bir toplama pc almayı düşünüyorum. Berat Gümüşçü dedi: Oyun keyfi açısından sizi pek tatmin etmeyecektir ancak ortalama böyle bir performans alırsınız. PUBG Lite daha iyi bir seçenek olur sizin için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pubg lite var ama zaten bu sene bir toplama pc alıcağım param boşa gitmez yani. Elandeer dedi: 40 FPS zaman zamansa daha altında alabileceğin için oynarken kanser olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pubg lite var ama zaten bu sene bir toplama pc alıcağım param boşa gitmez yani. Toplama pc de kasmaz inşallah 4000 5000 tl almayı düşünüyorum.