GT940 sistem PUBG kaldırır mı?

Oyun keyfi açısından sizi pek tatmin etmeyecektir ancak ortalama böyle bir performans alırsınız. PUBG Lite daha iyi bir seçenek olur sizin için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

40 alacağını pek zannetmiyorum. Onun yerine PUBG Lite'a göz at. Ekran kartın kaldıramayabilir.
Pubg Lite var. Fakat Pubg yi alma sebebim biraz daha farklı. Birde ben zaten bu yıl iyi bir toplama pc almayı düşünüyorum.
Oyun keyfi açısından sizi pek tatmin etmeyecektir ancak ortalama böyle bir performans alırsınız. PUBG Lite daha iyi bir seçenek olur sizin için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pubg lite var ama zaten bu sene bir toplama pc alıcağım param boşa gitmez yani.
40 FPS zaman zamansa daha altında alabileceğin için oynarken kanser olabilirsin.
Pubg lite var ama zaten bu sene bir toplama pc alıcağım param boşa gitmez yani. Toplama pc de kasmaz inşallah 4000 5000 tl almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı