GT940M ekran karıncalanma sorunu

Berkay Eşer

Hectopat
Daha fazla  
1 gün önce ekran kartını güncelledim. nVidia GeForce Experience programından, güncellemeden sonra CS:GO'ya girdim 1-2 el attım sıkıntı yoktu ama sonradan görüntüde çizgiler oluşmaya başladı. Anlayamadım çıkıp girdim hala aynıydı. Bilgisayarı yeniden başlattım hala aynıydı. Çok araştırdım ama hiçbir çözüm bulamadım. Bu arada sadece CS'de değil bütün oyunlarda bu çizgiler oluşuyor. Spotify'da bile, ekran kartı yanmış olabilir mi ? Son 2 haftadır dizüstüm baya ısınıyordu. Ekran kartım GT940M.
20170226102910_1.jpg
20170226103008_1.jpg
20170226103021_1.jpg
Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
1 gün önce ekran kartını güncelledim. nVidia GeForce Experience programından, güncellemeden sonra CS:GO'ya girdim 1-2 el attım sıkıntı yoktu ama sonradan görüntüde çizgiler oluşmaya başladı. Anlayamadım çıkıp girdim hala aynıydı. Bilgisayarı yeniden başlattım hala aynıydı. Çok araştırdım ama hiçbir çözüm bulamadım. Bu arada sadece CS'de değil bütün oyunlarda bu çizgiler oluşuyor. Spotify'da bile, ekran kartı yanmış olabilir mi ? Son 2 haftadır dizüstüm baya ısınıyordu. Ekran kartım GT940M.

Merhaba,
Aynı problem benim casper C700 serisi laptopumda da var. Windows güncellemesi ile ekran kartı güncelleştirmesi de geldi, sonra ne yapsam adam olmadı. Benim ekran kartım nvidia940m ancak ben de bu sorunun aynısını yaşıyorum. Laptopun garantisi var hala, çözüm bulan var mı yoksa garantiye göndermek mi lazım ? Vatan Bilgisayar servis konusunda başarılı mı ?
Cevaplarsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı