GT940M Sistemde Oyunlarda FPS Sorunu

Serhat İnal

Kilopat
Daha fazla  
Dizüstü bilgisayarımda kısa süre önce FPS düşmesi ve ısınma sorunları başladı. Ben de Casper'ın teknik servisinde bakım yaptırdım termal macununa kadar her yeri temizlendi. Ama sorun düzelmedii bilgisayarcıya sorduğumda ekran yonga setinde problem olabilir dedi. PC'deki ısınma problemi ve FPS düşmesi bundan kaynaklı olabilir mi? PC boştayken bile fan hızı artıyor.
  • i5-4210M İşlemci
  • Nvidia GT940M Ekran Kartı
  • 8GB 1600MHz DDR3 Bellek
  • C15B Anakart
  • Windows 10 Home

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun belli laptopun adı "kespır" olması Casper her zaman ısınır. Tek çözüm olarak sağlam bir soğtucu.

Soğtucu alana kadar yumurta kutusunu kullanabilirsiniz (ciddiyim) az da olsa etki eder.

Bu sorun yeni başladı 1 ay felan oldu herzaman olmuyordu. Şimdi sorunu buldum ve acayip bir olay.
Cpu derecesi 5-6 sn içerisinde 100 e çıkıyor sonra 60,70 e düşüyor. Isındığı için frekansı düşüyor ve ekran kartını besleyemiyor. Acaba yazılımsal bir sorun olabilirmi bilgisayarı sıfırlamayı düşünüyorum.

Sorun belli laptopun adı "kespır" olması Casper her zaman ısınır. Tek çözüm olarak sağlam bir soğtucu.

Soğtucu alana kadar yumurta kutusunu kullanabilirsiniz (ciddiyim) az da olsa etki eder.
Yorumun için teşekkür ederim.

Önceden gta 5 oynadığım bilgisayar şuan cs 1.6 da dahi ısınıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı