GT940M sistemde Project Torque açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Gingka Hagane

Hectopat
Daha fazla  
Project Torque oyununu Steam üzerinden indirdim. Oyunu masaüstünden çift tıklayarak da, Steam'den kütüphaneden de açmaya çalışsam hiçbir şey olmuyor ve oyun açılmıyor. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim bir şey değişmedi.

Sistem:
  • DDR3 1600 MHz 4+8 GB RAM
  • GT940M 2GB
  • i5-6200U
  • HDD

Nasıl yapacağımı gösterir misiniz?

Öncelikle C diskine tıklayın. Program files (X86) > steam> steamapps>common>oyunun adı her neyse o klasöre gidin. Oyunun exe dosyasını bulun ve sağ tık atıp özelliklere gelin.
Uyumluluk sekmesinde "uyumluluk modunda çalıştır" kutusuna tik bırakın. Ardından XP veya Vista'yı seçin.

Öncelikle C diskine tıklayın. Program files (X86) > steam> steamapps>common>oyunun adı her neyse o klasöre gidin. Oyunun exe dosyasını bulun ve sağ tık atıp özelliklere gelin.
Uyumluluk sekmesinde "uyumluluk modunda çalıştır" kutusuna tik bırakın. Ardından XP veya Vista'yı seçin.
Sorunumu çözmedi. Bütün seçenekleri tek tek denedim ama oyun hala açılmıyor.

Project Torque oyununu Steam üzerinden indirdim. Oyunu masaüstünden çift tıklayarak da, Steam'den kütüphaneden de açmaya çalışsam hiçbir şey olmuyor ve oyun açılmıyor. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim bir şey değişmedi.

Sistem:
  • DDR3 1600 MHz 4+8 GB RAM
  • GT940M 2GB
  • i5-6200U
  • HDD
CCleaner ya da Advanced System Care vb. yazılımlar kullanıp kayıt defterine müdahale ettirdiniz mi? Ettirdiyseniz sorun genelde onunla alakalı oluyor. Ben kayıt defterini onaramadım, en sonunda sıfırlayarak problemimi çözdüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı