GTA 1 ve 2'de hikaye var mı?

Melys

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
GTA serisini Full bitirmek istiyorum. 1 ve 2'de bir hikaye var mı? 2'nin ana karakteri Claude diye hatırlıyorum. Belirli bir hikaye varsa başlayacağım?

GTA serisini Full bitirmek istiyorum. 1 ve 2'de bir hikaye var mı? 2'nin ana karakteri Claude diye hatırlıyorum. Belirli bir hikaye varsa başlayacağım?
GTA 2'de sanırım var. Çünkü direkt telefon göreviyle başlıyorduk.
Edit: Yokmuş.
Hiçbir oyunun hikayesi birbirine bağlı değil hocam. Sadece bazı göndermeler var.
Claude mesela GTA:SA'da bir kaç bölüm görülüyor.
Direkt oyunların çıkış tarihine göre oynayın. (GTA III'den başlayarak)

GTA 2'de sanırım var. Çünkü direkt telefon göreviyle başlıyorduk.
Edit: Yokmuş.
Hiçbir oyunun hikayesi birbirine bağlı değil hocam. Sadece bazı göndermeler var.
Claude mesela GTA: SA'da birkaç bölüm görülüyor.
Direkt oyunların çıkış tarihine göre oynayın. (GTA III'den başlayarak)

Teşekkürler 3, Vice City, San Andreas, 4, 5 bitti 1 2 bitirmek istiyordum hikaye yoksa gerek yok sağ olun yanıtınız için

Var. İlk görevler, daha sonraki görevlere başlamanıza/başlayamamanıza neden oluyor. GTA 1'i net hatırlamıyorum (20 seneden fazla zaman geçti) fakat 2'de bazı görevlerin sonuçları sizi bazı çetelere yaklaştırırken, ötekilere düşman olmanıza sebep olur.

Ama GTA 3 ve sonrası gibi bir hikaye akışı, görev bağlantısı beklemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı